Connect with us

Кино

Ще разбере ли Кристина за паралелната връзка на съпруга си? – предстои да разберем тази седмица в „Аз и моите жени“

Avatar

Публикувано

на

3

снимка: ПР

Гледайте втори и трети епизод от новия сериал на БНТ на 9 и 10 февруари от 21:00 ч.

Новият хитов сериал на БНТ, комедийната драма „Аз и моите жени“ бързо събра почитатели. Тази седмица заплетената история на хирурга Филип, влюбен в две жени едновременно, продължава в  сряда и четвъртък (9 и 10 февруари) от 21:00 ч. по БНТ 1.

Страстта, романтиката и назряващата драма продължават в трети и четвърти епизод на сериала „Аз и моите жени“. Сватбата на Филип (Димитър Живков) и Кристина (Мария Сотирова) наближава. Трескавата подготовка по последните приготовления продължава с избор на покани, меню, сватбени халки. Докато за Кристина и бъдещата свекърва Нора (Росица Александрова), тази емоция носи щастливо вълнение, наближаването на сватбата за Филип става все по-кошмарно. Ситуацията започва да се заплита все повече, а любовният триъгълник между София и Бургас – съвсем ясно да се заформя. Филип едновременно ревнува и обича и двете, но прави отчаяни опити да се откъсне от Мая (Христина Джурова). До кога ще продължи паралелният живот и ще успее ли да избяга от предизвикателствата на съдбата? Предстои ли конфузна среща между тримата? До къде ще се разгърне връзката между Филип и Мая? Предстои на зрителите да разберат до къде ще стигне страстният романс, подправен с нова доза ироничен хумор от цветния образ на д-р Крумов (Башар Рахал).

Припомняме, че сериалът на БНТ „Аз и моите жени“ започна на 2 февруари, актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяха в света на Филип, Кристина и Мая. Тримата неочаквано попаднаха в любовен триъгълник, за да преведат зрителите през заплетените човешки взаимоотношения. Башар Рахал влезе в ролята на кардиолога д-р Крумов – най-добър приятел на Филип и цветен образ в сериала.  В „Аз и моите жени“ зрителите виждат и актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Advertisement

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Аз и моите жени“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Гледайте „Аз и моите жени“ всяка сряда и четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement