Connect with us

Култура

Ще се разплете ли любовният триъгълник в „Аз и моите жени“?

Avatar

Публикувано

на

8

снимка: ПР

Мая и Кристина са на път да разберат, че делят Филип. Ще излезе ли истината наяве – гледайте финалните епизоди на 16  и 17 февруари от 21:00 ч. по БНТ 1

На 16 и 17 февруари (сряда и четвъртък) от 21:00 ч. по БНТ 1 гледайте финалните епизоди на комедийната драма „Аз и моите жени“, която бързо събра почитатели. Любовният триъгълник, в който се оплете хирургът Филип (Димитър Живков), влюбен в две жени едновременно, е на път да се разкрие. Историята е все по-заплетена, но изглежда, че скоро истината ще излезе на яве, а Филип се разкъсва между сватбата с Кристина (Мария Сотирова) и бебето, което очаква Мая (Христина Джурова).

Припомняме, че шест серийната комедийна драма на БНТ „Аз и моите жени“ започна на 2 февруари, а актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяха в света на Филип, Кристина и Мая. Тримата неочаквано попаднаха в любовен триъгълник, за да преведат зрителите през заплетените човешки взаимоотношения. Башар Рахал влезе в ролята на кардиолога д-р Крумов – най-добър приятел на Филип и цветен образ в сериала.  В „Аз и моите жени“ зрителите виждат и актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Аз и моите жени“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

Advertisement

Гледайте последните епизоди на „Аз и моите жени“ в сряда и четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Continue Reading
Advertisement