Connect with us

Tехнологии

Ъпгрейд на модели на Huawei до EMUI 9 вече достигна до над 80 милиона потребители в света

Avatar

Публикувано

на

Huawei пусна ъпдейт до своя потребителски интерфейс EMUI 9 за по-стари модели на компанията като Mate 9 and P10, изпълнявайки обещанието си да се грижи постоянно за все по-доброто потребителско изживяване.

Този ъпдейт вече е наличен за предишни поколения смартфони, обявени след края на 2016 година. За България тези модели са Mate 9, P10 и P10 Plus, Mate 10 Pro, P20 Pro, P20, P20 lite, Mate 20 lite и P Smart 2018. По данни от 3 юни 2019, броят на потребителите, ъпгрейднали от EMUI 8.X до EMUI 9 е над 80 милиона, като се очаква бройката да достигне 100 милиона до края на юни.

В EMUI 9 конфигурационните елементи са намалени с 10%. Той предлага по-интуитивно управление на смартфона, навигация с жестове от цял екран, както и GPU Turbo 2.0, като всичко това води до по-гладка работа на устройството и по-естествено цялостно изживяване при използването му.

Ако все още не сте преминали на EMUI 9, можете да намерите инструкции как да го направите в своя смартфон (Settings > Software Update). Можете също така да го направите и през приложението HiCare. Текущата версия на софтуера си можете да проверите от (Settings > System > About Phone).

Ако имате нужда от помощ, винаги можете да се обърнете и към Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София на ул. „Леге“ 6.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement