Connect with us

Lifestyle

10 години юбилей Фондация “Танцово изкуство–Илиев” и откриване на танцово училище

Avatar

Публикувано

на

iliev 1

снимка: ПР

На 1 октомври се открива нова възможност за всички обичащи танца – сред класическите танцови школи се ражда модерното Танцово училище “Илиев”

Най-добрата новина за всички, носещи танца в съцето си е, че от 1 октомври, когато се открива новото Танцово училище “Илиев”, ще могат да се докоснат до световния опит в танцовото изкуство. Всеки любител или професионалист, от 6 до 106 години, който мечтае да открие тайните на балета (стил Баланшин), джаз, характерния танц, хип-хоп и народните танци ще бъде посрещнат от екип от мотивирани и отдадени преподаватели от България, САЩ и Европа. Начело на танцовото бижу е основателят Петър Илиев, който е на път да сбъдне мечтата си – да въведе най-успешните световни практики в обучението на танцьори в България.

petyr-iliev

Петър Илиев, снимка: ПР

Всеки месец в Танцово училище “Илиев” ще гостува международно доказал се професионалист. Началото ще бъде поставено от Маркъс Галанте – хореограф и световно признат преподавател, водил курсове по балет и бродуейски джаз в Русия, Финландия, Япония, България, Черна гора, Германия, Аржентина, Бразилия, Исландия, Дания. Самият Петър Илиев, който също има часове по характерен танц в училището, е един от най-успелите и търсени български преподаватели по танц в САЩ. Преди десет години, той започва успешно да съвместява работата си извън родината и желанието си да развива танцовото изкуство в България и най-вече – уменията на младите танцьори.

Advertisement

iliev-2

снимка: ПР

Вече десета година, основаната от него фондация с международна дейност “Танцово изкуство – Илиев” осъществява редица значими образователни програми в България и трупа ценен опит, което естествено намира своя израз в идеята да създаде училище за танци, в което да подбере талантливи деца, младежи, хора от всички възрасти, които желаят да развиват танцовите си умения.

Още за Танцово училище “Илиев”:
Освен добра комуникация и индивидуален подход, фокусът на всички преподаватели в Танцово училище “Илиев” ще бъде систематичната и целенасочена танцова подготовка.  Училището предлага всички нива на балет, джаз, характерен танц, хип-хоп и народни танци, а в неделните дни ще се провежда специален тричасов модул за професионални танцьори с тренинг в различни стилове, включително съвременен танц. Повече за Танцово училище “Илиев” и възможностите за кандидатстване, научете тук.

Continue Reading
Advertisement