Connect with us

Музика

10 години Kavarna Rock

Avatar

Публикувано

на

kavarna back battle of the bands

Следващото лято Рок фестивала с най-дълга история в България ще отпразнува един от най-емоционалните моменти от своето създаване, а именно 10-тото си издание на Kavarna Rock. Събитие не само устояло на трудни времена, но и изкачващо се нагоре в класацията на рок феновете и артистите в Европа. Както повеляват традициите на един юбилей, организаторите отправят предложение, което да позволи на всеки фен да изпита отново емоцията Kavarna Rock.

Само два месеца след като над 10 000 души се събраха в Каварна за Europe, Helloween, Gotthard, Sabaton и други култови банди, фестивалът вече се готви за размазващо десето издание. Тази есен промоционалните билети ще влязат в действие още през септември с покана, пред която никой рок фен няма да остане безразличен. Цената на билета за официално оповестения тридневен фест ще бъде 70 лв. до обявяване на хедлайнерите.

„Миналогодишната успешна кампания от билети „на зелено“ ни дава увереност че  оправдаваме доверието на феновете в добрия подбор на изпълнители. За тях, за хората, които ни повярваха сме длъжни отново да пуснем 1000 билета на „зелено“. Елементът на изненада винаги носи вълнение на публиката. В момента даваме шанс на всеки да заложи на изненадата и да се възползва от предложение, подобаващо на юбилейно издание. Ние вече работим по организацията за догодина и сме уверени че феновете очакват рок събитието на годината – 10 години Kavarna Rock“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 ще са:

70 лева – „На зелено“ – до обявяване на хедлайнер, билетите на тази стойност са ограничени – 1000 бр.

Advertisement

90 лева – „Регулярни билети“ – след обявяване на хедлайнерите и на пълния лайнъп до месеца на фестивала.

100 лева  – от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. – В месеца на фестивала

110 лева  – след 22.06.2015г. -В седмицата на фестивала .

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и в цялата  страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS и др., както и онлайн на www.eventim.bg

Деца до 12 години влизат без билет.

Advertisement

Деца до 18 години влизат с декларация и придружител.

Continue Reading
Advertisement