Connect with us

Lifestyle

10 от каналите на SPI вече и в мрежата на Телекабел

Avatar

Публикувано

на

Photo SP Telecable

Абонатите на българския телекомуникационен оператор Телекабел вече имат достъп до 10 от най-гледаните канали на SPI International. Това стана, след като двете компании сключиха дългосрочно партньорство. В портфолиото на Телекабел вече е и водещият филмов канал FilmBox Extra HD, който достига до 30 милиона домакинства по цял свят, както и FilmBox, FilmBox Plus и FilmBox Arthouse. Широката гама от интересни тематични канали на SPI дават възможност на зрителите у нас да се насладят на разнообразни програми, посветени на видео игри, документални филми, спорт, музика, мода и др.

„Радваме се, че в партньорство с Телекабел даваме шанс на още повече български зрители да се насладят на 10 от най-популярните канали на SPI – споделя  Мурат Муратоглу, Ръководител на дистрибуцията в SPI International. – Те предлагат подходящо съдържание за всеки вкус – от филми до лайфстайл предавания, които сме сигурни, че българската публика ще хареса“, продължи Муратоглу.

Каналите на SPI – FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, Filmbox – представят на публиката голям избор от холивудски блокбъстъри, любими евъргрийни и популярни филми. В сделката с Телекабел е включен и FilmBox Arthouse, който излъчва едни от най-добрите световни кино класики от емблематични режисьори като Хичкок, Куросава, Фелини и много други. Абонатите на българския оператор ще могат да се насладят и на Gametoon – уникален канал с гейминг съдържание, създадено от истински геймъри и ентусиасти. Любителите на спортa ще бъдат зарадвани с FightBox, който излъчва някои от най-вълнуващите бойни спортни събития на живо от цял свят, и Fast & FunBox, посветен на наситените с адреналин спортове. DocuBox ще предложи на зрителите селекция от документални филми за различните култури и чудесата на нашия свят, отличени с редица награди. Благодарение на партньорството със SPI, Телекабел ще включи в портфолиото си и FashionBox, който разкрива магията на модния свят чрез интересно съдържание за новите тенденции и стил, както и канала 360TuneBox, представящ всяка седмица музика от новоизгряващи музиканти.

„Kаналите на SPI предоставят едно от най-разнообразното и атрактивно съдържание във всички жанрове, предлагано в платената телевизия на българския пазар – каза Ангел Василев, изпълнителен директор на Телекабел АД. – Щастливи сме, че имаме възможността да разпространяваме каналите на компанията чрез мрежата на Телекабел и вярваме, че единственият начин да направим нашите клиенти по-доволни е, като им предоставим нови и качествени филми, спорт, шоу програми и забавления – всичко това e събрано в каналите на SPI“ – добави Василев.

Continue Reading
Advertisement