Connect with us

Култура

10 от каналите на SPI вече са налични и в мрежата на NET1 

Avatar

Публикувано

на

Абонатите на българския oператор NET1 вече могат да се насладят на общо 10 от вълнуващите канали на глобалната медийна компания SPI. Сред тях са FilmBox Extra HD, FilmBox, FilmBox Plus и FilmBox Arthouse, които предлагат филмово съдържание. Партньорството включва още пакет от разнообразните тематични канали на SPI, които дават възможност на зрителите у нас да гледат редица програми, посветени на видео игри, документални филми, спорт, музика, мода и др.

„Развълнувани сме да обявим началото на нашето партньорство с NЕТ1 – каза Мурат Муратоглу, ръководител „Дистрибуцията“ в SPI International. – Разнообразното съдържание по 10-те ни канала ще даде възможност на абонатите на NET1 да избират продукции спрямо техните интереси“, допълни Муратоглу.

Премиум каналът FilmBox Extra HD, наличен вече в мрежата на NET1, предлага голям избор от хитови продукци и многократно награждавани филми с участието на световноизвестни звезди. От друга страна, FilmBox Plus и FilmBox дават шанс на зрителите да избират между редица класически холивудски филми, любими евъргрийни и популярни сериали.

„Партньорството със SPI добави към портфолиото ни ново и качествено съдържание, съобразено с различните нужди на потребителите ни – коментира Петър Ризов, изпълнителен директор на NET1. – Тези 10 първокласни канала допринасят за разнообразието в нашата програма. Стартът на това партньорство дойде в много подходящ момент, в който нашите клиенти прекарват повече време у дома заради пандемията, и е важно, че вече разполагат с богат избор измежду цели 200 различни канала. За да дадем възможност на всички наши абонати да се насладят на това преживяване, целият пакет от 10 канала бе предоставен като подарък за промоционален период от време. Надявам се сътрудничеството ни с SPI да продължи в посока обогатяване на съдържанието, за да отговорим на различните вкусове и нужди на потребителите“ – добави Ризов.

В сделката с NET1 е включен и FilmBox Arthouse, който излъчва едни от най-добрите световни кино класики от емблематични режисьори като Хичкок, Куросава, Фелини и много други. Абонатите на българския оператор ще могат да се насладят и на Gametoon – уникален канал с гейминг съдържание, създадено от истински геймъри и ентусиасти. Любителите на спортa ще бъдат зарадвани с FightBox, който излъчва някои от най-наелектризиращите бойни спортни събития на живо от цял свят, и Fast & FunBox, посветен на наситените с адреналин спортове. DocuBox ще предложи на зрителите селекция от документални филми за различните култури и чудесата на нашия свят, отличени с редица награди. Благодарение на партньорството със SPI, NET1 ще включи в портфолиото си и FashionBox, който разкрива магията на модния свят чрез интересно съдържание за новите тенденции и стил, както и канала 360TuneBox, представящ всяка седмица музика от новоизгряващи музиканти.

Continue Reading
Advertisement