Открийте ни и в

Tехнологии

10 Причини да Предпочетете Онлайн Пазаруването за Вашето Дете!

MIKA

публикувано

на

Посетихте ли вече онлайн магазин IdividiShop ? Какво чакате?

Кои са 10-те причини да предпочетете онлайн пазаруването за Вашето дете?

       1. Менения: Ако аз купувам нещо, то по-добре да има изказани добри мнения от други потребители преди това. Това е красотата на онлайн пазаруването. Мога само с няколко клика да прегледам десетки страници в интернет пространството за откровени мнения на други майки закупили същите продукти.

       2. Намаления: Винаги има някакъв вид ОТСТЪПКА, от която може да се възползвате, когато пазарувате онлайн, независимо дали това е безплатна доставка, код за отстъпка, оферта на седмицата… Възможностите са безкрайни! Намаления като тези в един реален магазин са малко и рядкост.

      3. Не е Незаконно да пиете и Пазарувате: Няма как да бъдете арестувана за злоупотреба с алкохол, ако пазарувате онлайн от вкъщи. Налейте си още една чаша вино! И добавете още една дрешка за вашето дете! Добави и една за малкото ви бебче! Може да не си спомняте за поръчването на тези дрешки, но пък ще бъдете приятно изненадани, когато пристигнат в дома Ви! Това е като една голяма изненада!
 

       4. Най-търсените Детски Дрешки и най-добрите Цени: Не трябва да обикаляте от магазин в магазин, за да намерите най-подходящите детски и бебешки дрешки. Тук всичко е събрано на едно място за вешето удобство.

       5. Способността да сте Мултифункционални: Клик, клик разбъркайте манджата, добави в кошницата, смени памперса на бебето, добави в кошницата, добави в кошницата, пусни съдомияната, клик, клик, добави в кошницата, нахрани децата, плати! Иухуу аз съм Супер Мама!

       6. Пазаруване на Работното Място: Признайте си, че сте го правили. Седите си в офиса с още няколко колеги и шефът ви ви задава въпрос. Нямате си и представа какво ви пита, защото сте били толкова съсредоточени да изберете и последната сладка детска дрешка за вашето дете, за да се възползвате от безплатната доставка. Бързо трябва да измислите отговор на въпроса му! “Съжалявам имам затруднение със слуха днес заради инфекцията на ухото ми! Може ли да повторите?” Това ще ти предостави достатъчно време да добавиш и последната дрешка в кошницата и да платиш. В същото време с половин ухо ще успееш да чуеш въпроса и да предоставиш логичен отговор. Ето на това се казва продуктивен работен ден!

        7. Без Опашки: Всички ние ненавиждаме опашките на касите по магазините в моловете. Когато пазаруваш онлайн ти си винаги първи на опашката! Без тълпи от хора, без опашки, просто страхотни детски и бебешки дрешки!

        8. Пазарувайте Докато сте с Пижамата си: Не е необходимо да сте с чисти дрехи, с грим, да сте си измили косата и т.н. Може да си стоите вкъщи със своето ежедневно облекло докато пазарувате. Няма да получите неприятни погледи или критики. Няма “дрескод” в онлайн пазаруването!

        9. Онлайн Магазините са ВИНАГИ Отворени: Спомням си дните преди онлайн пазаруването. Ако искахте нещо, трябваше да се събудите рано сутринта и да се отправите към магазина, за да изпреварите всички останали. Ако пък искате нещо наистина много, трябва да отидете пред магазина много преди да отвори, за да сте сигурни, че ще бъде ваше. Дори и след всичките тези усилия няма гаранция, че магазинът ще има в наличност желаните от вас детски и бебешки дрешки. Не трябва да си причинявате всичко това, ако пазарувате онлайн от електронен магазин IdividiShop! Дори може да го правите посред нощ от своя собствен дом!

       10. Не се Налага да Използвате Пробна: Била съм жертва на едни от най-ужасните пробни, истинско бедствие. Това не е приятно за никого, особено ако се опитваш да преоблечеш малкото си момиченце, да нахлузиш всички дрешки върху нея и вратата се отвори, а детето е полуголо. Става дори по-неловко когато забележиш, че пред вратата има тълпа от хора чакащи за същата пробна! Просто още една причина да пазарувате онлайн от вкъщи!

          В следствие на всички тези невероятни причини за пазаруване онлайн, IdividiShop предлага на своите клиенти предимстовото да пазаруват онлайн 24 часа в денонощието от новата модерна платформа на онлайн магазина за детски и бебешки дрешки, обувки и аксесоари https://www.idividishop.com/bg/!

Idividishop – Част от Вашето семейство!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Невен Дилков стана председател на Борда на ecta

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

За първи път българин оглавява управителния съвет на влиятелната европейска организация с над 20-годишна история

Невен Дилков, основател и управител на Нетера, стана председател на Борда на директорите на Асоциацията за европейски конкурентни телекомуникации ecta (European Competitive Telecommunications Association).

Той е първият българин в над 20-годишната история на организацията, който застава начело на управителния й съвет. Членовете на ecta го избраха на отчетно-изборно събрание на 18 януари 2021 г.

ecta представлява интересите на стотици водещи телекомуникационни оператори и доставчици на цифрови решения в цяла Европа. Асоциацията отстоява регулаторния и търговски интерес на своите членове, като гарантирането на справедлива регулаторна среда и конкуренция при равни условия.

„Заемам поста с ясната цел да постигаме конкретни резултати! Ще се постарая да подпомогна организацията в посока на това да е по-активна и да води съществени разговори с регулаторите и със законодателите, когато има нужда и възможност да се влияе за подобряване на конкурентната обстановка в телеком индустрията в цяла Европа“, коментира Невен Дилков.

Той подчерта, че ще продължи да работи за утвърждаване на принципите на организацията:

„ecta винаги е защитавала позицията, че конкуренцията движи пазара, а малките и средни оператори са гръбнакът на икономиката. Те са пионерите и проводниците на добрите практики в телеком индустрията – добро и качествено обслужване, голям процент инвестиции спрямо приходи, иновативни и качествени услуги, по-благоприятни и достъпни условия за крайните потребители“, допълни Невен Дилков.

Като основател и управител на най-големия независим телеком в България – Нетера, Невен Дилков има над 25-годишен опит в индустрията. Той е член на Борда на директорите на ecta от 2018 г. На 30 март 2020 г. става негов зам.-председател, а на отчетно-изборното събрание, проведено на 18 януари 2021 г., е избран за председател.

Невен Дилков участва в управителните органи и на редица други организации като Браншовата асоциация на българските телекомуникационни оператори (БАБТО), Сдружението за електронни комуникации и др. Член е на Експертния обществен съвет за управление на регистрите “.бг” и “.bg” към Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС).

Невен Дилков е основател и собственик също и на глобалната платформа за обмен на данни NetIX. Заедно с партньори и колеги той създава и развива и до днес мащабни бизнес проекти като Neterra.TV, Cloudware.bg, NetFleet.bg, Sofia Data Center.

Учил е компютърни науки в Tsinghua University, Китай, и е завършил с отличие и cumma sum laude West Virginia Wesleyan College, САЩ.

В Борда на директорите на ecta, считано от 1 януари 2021 г., влизат:

  • Г-н Невен Дилков, управител на Neterra – председател;
  • Г-жа Тициана Талеви, отговорник по регулаторните въпроси на Fastweb – заместник-председател;
  • Г-жа Анна Бигот Anna Bigot, съветник по европейските въпроси на Bouygues Europe;
  • Г-н Джем Челебилер, главен изпълнителен директор на Turknet;
  • Г-н Пабло Фрейре, главен стратегически директор на Masmovil;
  • Г-жа Кери Гилдер, главен изпълнителен директор на Colt Technology Services;
  • Г-н Максим Ломбардини, заместник-председател на Съвета на директорите на Iliad;
  • Д-р Марк Шютце, член на Съвета на директорите на Drillisch Netz AG.

ecta е общоевропейска проконкурентна търговска асоциация, която представлява повече от 100 от водещите телекомуникационни оператори и доставчици на цифрови решения в Европа. Членовете на ecta споделят убеждението, че конкуренцията е най-добрият двигател за ефективни инвестиции и най-големият стимул за иновации. Тя води до по-голям избор и ползи за гражданите и бизнеса, както и за европейската икономика като цяло. За повече информация относно дейността на ecta посетете ectaportal.com.

Продължете понататък

Tехнологии

Нов 4K UHD монитор Philips впечатлява със своите цветове и скорост на прехвърляне на данни

MIKA

публикувано

на

от

Новият монитор Philips 288E2UAE (28″/71,1 см), със своите 1,07 милиарда цвята, USB 3.2 SuperSpeed трансфер на данни и тънък, атрактивен дизайн, е перфектният избор за потребители, търсещи стилна външност и представяне на професионално ниво. Новият монитор Philips е идеалното решение за много различни ситуации и настройки, благодарение на набора от функции, които се асоциират обикновено с бизнес средата и отвеждат работата в домашни условия на следващото ниво.

Живот в цвят

Когато става дума за висока резолюция, детайли и изображения, няма допустим компромис. Потребителите очакват най-доброто преживяване от всеки дисплей, независимо дали е на смартфон или телевизор. Когато времето пред екрана на компютъра е значително, това става още по-важно в ежедневието. Новият монитор  Philips 288E2UAE предлага UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) изображения и UltraWide технология с 1,07 милиарда цвята. Всеки цвят оживява и всеки детайл е подчертан при обработката на снимки, видеа и електронни таблици. Новият 28” дисплей използва IPS LED технология с широки ъгли на видимост и SmartContrast за дълбоки черни детайли, които осигуряват удовлетворяващото зрително преживяване, очаквано от потребителите на Philips. Когато задачите са много и сложни, потребителите могат да разчитат на технологията MultiView за едновременно свързване на две устройства, като например PC и преносим компютър.

Бързо и лесно

За работа, забавление или която и да е задача потребителите изискват скорост и лекота. Новият монитор Philips предлага USB 3.2 SuperSpeed технология с един USB към компютъра и четири гнезда за свързване на устройства, така че потребителите могат да свържат тяхната клавиатура и мишка към монитора. Един USB порт поддържа бързо зареждане и отговаря на стандарта USB-IF Battery Charging (BC1.2) като позволява на ползвателите да зареждат техните съвместими смартфони. Като още опции за връзка мониторът предлага HDMI и DisplayPort. Всички конектори са разположени на хоризонталната лента на гърба на монитора, а системата за управление на кабелите помага за поддържане на работното място подредено. Бутонът EasySelect представлява джойстик, който позволява бърз достъп до менюто на монитора и улеснява настройките. Всеки детайл е проектиран така, че да запази предната рамка изчистена и да спомогне за поддържане на подредена работна среда.

Дизайн и удобства

Мониторите Philips са известни със своя елегантен дизайн и комфортни функции, и Philips 288E2UAE остава верен на тези обещания. Моделът е с ултра тънки рамки, по-тънък страничен профил и елегантна стойка, което го прави идеален избор за домашния интериор. Настройващата се стойка може да бъде накланяна (-5/20 градуса) и позиционирана на оптималната височина, благодарение на функцията за повдигане със 100 мм. Щадящ очите, Philips 288E2UAE разполага с екран против отблясъци, EasyRead режим за четене като от хартия и Flicker-free технология, както и LowBlue режим за комфортно използване.

Този монитор Philips се отличава и с устойчивите си характеристики. Съответстващ на стандарта RoHS, той има сертификати EnergyStar 8.0 и TCO, не включва живак и олово и използва 100% рециклируема опаковка.

Philips 288E2UAE ще е наличен от февруари на препоръчителна крайноклиентска цена от 645 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Продължете понататък
Lifestyleпреди 19 часа

Невен Дилков стана председател на Борда на ecta

Културапреди 20 часа

„Разгневеният бог“ от Л. Дж. Шен – любовта в изкуството и изкуството на любовта

Tехнологиипреди 22 часа

Нов 4K UHD монитор Philips впечатлява със своите цветове и скорост на прехвърляне на данни

Кинопреди 22 часа

Награждаваният турски сериал „Вътрешен човек“ с премиера по TDC

Lifestyleпреди 23 часа

В „Нощта на шампионите“ общо 28 българи ще получат отличия

Lifestyleпреди 24 часа

София през погледа на „Софиянци“ – в нова документална поредица по Bulgaria ON AIR 

Lifestyleпреди 2 дни

TouchMenu навлезе и в сегмента на приложенията за хотели

Музикапреди 2 дни

Соня Йончева и Пласидо Доминго с Гала концерт в сърцето на София

Обществопреди 2 дни

Тони гостуват в „Музика, музика“ по БНТ 1

Обществопреди 2 дни

Българин спечели „Оскар” за военна история, негова книга в Amazon струва 579 долара

Горещо