Открийте ни и в

Tехнологии

10 Причини да Предпочетете Онлайн Пазаруването за Вашето Дете!

публикувано

на

10 Причини да Предпочетете Онлайн Пазаруването за Вашето Дете! 139

Посетихте ли вече онлайн магазин IdividiShop ? Какво чакате?

Кои са 10-те причини да предпочетете онлайн пазаруването за Вашето дете?

       1. Менения: Ако аз купувам нещо, то по-добре да има изказани добри мнения от други потребители преди това. Това е красотата на онлайн пазаруването. Мога само с няколко клика да прегледам десетки страници в интернет пространството за откровени мнения на други майки закупили същите продукти.

       2. Намаления: Винаги има някакъв вид ОТСТЪПКА, от която може да се възползвате, когато пазарувате онлайн, независимо дали това е безплатна доставка, код за отстъпка, оферта на седмицата… Възможностите са безкрайни! Намаления като тези в един реален магазин са малко и рядкост.

      3. Не е Незаконно да пиете и Пазарувате: Няма как да бъдете арестувана за злоупотреба с алкохол, ако пазарувате онлайн от вкъщи. Налейте си още една чаша вино! И добавете още една дрешка за вашето дете! Добави и една за малкото ви бебче! Може да не си спомняте за поръчването на тези дрешки, но пък ще бъдете приятно изненадани, когато пристигнат в дома Ви! Това е като една голяма изненада!
 

       4. Най-търсените Детски Дрешки и най-добрите Цени: Не трябва да обикаляте от магазин в магазин, за да намерите най-подходящите детски и бебешки дрешки. Тук всичко е събрано на едно място за вешето удобство.

       5. Способността да сте Мултифункционални: Клик, клик разбъркайте манджата, добави в кошницата, смени памперса на бебето, добави в кошницата, добави в кошницата, пусни съдомияната, клик, клик, добави в кошницата, нахрани децата, плати! Иухуу аз съм Супер Мама!

       6. Пазаруване на Работното Място: Признайте си, че сте го правили. Седите си в офиса с още няколко колеги и шефът ви ви задава въпрос. Нямате си и представа какво ви пита, защото сте били толкова съсредоточени да изберете и последната сладка детска дрешка за вашето дете, за да се възползвате от безплатната доставка. Бързо трябва да измислите отговор на въпроса му! “Съжалявам имам затруднение със слуха днес заради инфекцията на ухото ми! Може ли да повторите?” Това ще ти предостави достатъчно време да добавиш и последната дрешка в кошницата и да платиш. В същото време с половин ухо ще успееш да чуеш въпроса и да предоставиш логичен отговор. Ето на това се казва продуктивен работен ден!

        7. Без Опашки: Всички ние ненавиждаме опашките на касите по магазините в моловете. Когато пазаруваш онлайн ти си винаги първи на опашката! Без тълпи от хора, без опашки, просто страхотни детски и бебешки дрешки!

        8. Пазарувайте Докато сте с Пижамата си: Не е необходимо да сте с чисти дрехи, с грим, да сте си измили косата и т.н. Може да си стоите вкъщи със своето ежедневно облекло докато пазарувате. Няма да получите неприятни погледи или критики. Няма “дрескод” в онлайн пазаруването!

        9. Онлайн Магазините са ВИНАГИ Отворени: Спомням си дните преди онлайн пазаруването. Ако искахте нещо, трябваше да се събудите рано сутринта и да се отправите към магазина, за да изпреварите всички останали. Ако пък искате нещо наистина много, трябва да отидете пред магазина много преди да отвори, за да сте сигурни, че ще бъде ваше. Дори и след всичките тези усилия няма гаранция, че магазинът ще има в наличност желаните от вас детски и бебешки дрешки. Не трябва да си причинявате всичко това, ако пазарувате онлайн от електронен магазин IdividiShop! Дори може да го правите посред нощ от своя собствен дом!

       10. Не се Налага да Използвате Пробна: Била съм жертва на едни от най-ужасните пробни, истинско бедствие. Това не е приятно за никого, особено ако се опитваш да преоблечеш малкото си момиченце, да нахлузиш всички дрешки върху нея и вратата се отвори, а детето е полуголо. Става дори по-неловко когато забележиш, че пред вратата има тълпа от хора чакащи за същата пробна! Просто още една причина да пазарувате онлайн от вкъщи!

          В следствие на всички тези невероятни причини за пазаруване онлайн, IdividiShop предлага на своите клиенти предимстовото да пазаруват онлайн 24 часа в денонощието от новата модерна платформа на онлайн магазина за детски и бебешки дрешки, обувки и аксесоари https://www.idividishop.com/bg/!

Idividishop – Част от Вашето семейство!

Реклама