Открийте ни и в

Lifestyle

11 отбора се включиха в „Приключенски многобой“ – Ботевград 2017

Avatar

публикувано

на

11 отбора се включиха в "Приключенски многобой" - Ботевград 2017 146

снимка: ПР

11 отбора, с общо 100 състезателя, взеха участие в първото по рода си издание „Приключенски многобой“ – Ботевград 2017, провело се вчера (22 октомври) на крепост „Боженишки Урвич” край с. Боженица, община Ботевград.

Събитието стартира с официално посрещане на всички ентусиасти, готови да се включат в приключенската игра от водещия Теодор Койчинов – Тео и кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов.

“Това е само една, от многото бъдещи инициативи и прояви, които Община Ботевград ще реализира“, заяви кметът Гавалюгов и допълни, че тепърва ще се организират още хубави поводи, които да събират хората из красивите кътчета не само на Община Ботевград, но и на целия регион, включващ и съседните общини Своге, Правец, Мездра, Роман и Етрополе.

„Приключенският многобой е една изключително удачна форма да се насладим на природата, психически да се отпуснем, физически да се натоварим“, допълни още той и пожела успех в начинанието на всички приключенци.

В първия, от общо три старта за деня, тръгнаха 4 отбора, един от които “Смела стрела“, със състезатели на Общинска администрация Ботевград, начело с кмета Иван Гавалюгов. Събитието уважи и кметът на Община Мездра Генади Събков, а във втория старт се включи и „атрактивно-непобедимия“ отбор със служители на Общинска администрация Мездра.

11 отбора се включиха в "Приключенски многобой" - Ботевград 2017 147

 

 

 

За участието си всички отбори получиха купи и индивидуални грамоти, и разбира се, поляха победата с шампанско марка „Приключенски Многобой“. Емоционални и изпълнени с енергия, дори след края на играта, състезателите изявиха желание да се включват и занапред в подобни инициативи:

„Много сме доволни, с удоволствие бихме участвали пак! Отборът беше супер, разменихме и контакти“, заяви развълнувано Диана Коликовска от „Смели откриватели“.

Забавления имаше и за по-лежерно настроените посетители. За тях от Община Ботевград бяха подготвили музикални изненади и тиймбилдинг игри на „Урвишка поляна“, а всички желаещи можеха да пояздят кон, под ръководството на инструктор от Конна ферма „Пагане” и да се включват в изработването на дървена купаня от дънер и съд от бяла каолинова глина, в творческата работилничка на открито на арт майсторите Димитър Христов и Екатерина Костадинова. Петима късметлии от посетителите си спечелиха и екстремен подарък от организираната на място томбола – ваучер за моторен полет с паратрайк.

 

Реклама