Connect with us

Театър и постановки

14 часа в Народния театър с NT pass

Avatar

Публикувано

на

unnamed 2 scaled

14-часов театрален маратон очаква най-запалените почитатели на Народния театър! С NT pass на 19 ноември всеки зрител ще има достъп до всички 7 представления от програмата за този ден,  ще може да се срещне любими актьори, писатели и режисьори, както и да се потопи в атмосферата на пространствата зад Голяма сцена, където всъщност се случва истинската магия на театъра.

За пръв път в историята на събитието „Нощ на театрите“ Народният театър предлага целодневна програма от 10:00 до 23:59 часа, която включва спектакли на всяка една от сцените, включително и двете нови сценични пространства, които съществуват от началото на настоящия сезон – Сцена „Музите“ и Зала „Север“. Всички зрители ще могат да си купуват билети за представленията от програмата – „Неведение“ (11:00 ч.), „Плач на ангел“ (14:00 и 19:00 ч.), „Караконджул“ (15:00 ч.), „Народът на Вазов“ (19:00 ч.), „Шърли Валънтайн“ (19:30 ч.), „Фиеста“ (23:00 ч.).

През целия ден посетителите на Народния театър ще могат да наслаждават на различни дейности – да се нахранят в обособения Food corner, да разгледат фотографската изложба на Стефан Н. Щерев и новия музей с театрален реквизит и костюми, а също и да си вземат книги от Pop-up книжарницата.

Благодарение на специалния NT pass, 100 души имат възможност да си вземат билет, който осигурява ексклузивен достъп до всички постановки, гореспоменатите допълнителни активности, а също и до фен срещи с артистите  Христо Мутафчиев, Юлиан Вергов, Диана Добрева и Александър Секулов. За тях са предвидени и специални културно-oпознавателни разходки в скритите от публиката пространства на Народния театър.
Билетите за представленията са в продажба от началото на месеца, а вече е достъпна и опцията за закупуване на NT pass, която ще откриете тук.

Continue Reading
Advertisement