Connect with us

Култура

2 месеца за 2 лв. и над 40 нови заглавия предлага Storytel през ноември

Avatar

Публикувано

на

Storytel BlackFriday1920x1080 1

Аудиоплатформата с по-ниски абонаментни такси в специална оферта за Black Friday

От 22 до 28 ноември Storytel предлага атрактивно намаление за нови абонати и потребители с прекъснат абонамент. Цената за два месеца достъп до аудиоплатформата ще бъде на стойност 2 лева. Така срещу един лев на месец, любителите на аудиокнигите ще имат неограничен достъп до постоянно разрастващия се каталог от над 300 000 заглавия на английски, над 2500 на български език, десетки подкасти и оригинално съдържание. Повече за офертата може да видите на сайта на Storytel и пак там да активирате абонамента си на промоционална цена. За всички настоящи и бъдещи потребители на Storytel, ноември поднесе поредната селекция нови истории. Ето и малката част от новите аудиокниги:

„Дом“ от Харлан Коубън 

Поредният зашеметяващ бестселър на Харлан Коубън е на една ръка разстояние, в аудиобиблиотеката на Storytel. „Дом“ е трилър за приятелството, семейството и смисъла на думата дом. Романът ни въвежда в мистерията на отвличане на две момчета от богати семейства. В продължение на десет години близките на отвлечените остават само с болезнени спомени от липсата на младежите. Агонията продължава до деня, в който Майрън Болитар и неговият приятел Уин вярват, че са открили едно от момчетата, вече тийнейджър. Къде е бил в последните десет години и какво знае за деня, в който е бил отведен от похитителите? История, която ни вълнува и държи в напрежение до последната дума. Не е случаен фактът, че Харлан Коубън е сред 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. Слушайте „Дом“ в Storytel, разказан от Даниел Цочев.

„Силата на самоувереността“ от Брайън Трейси

Advertisement

Брайън Трейси е един от най-популярните мотивационни експерти в световен мащаб. Той е лектор и автор на множество книги, посветени на личностното израстване. Над 80 са издадените от него книги, като абсолютни бестселъри са „Изяж жабата“, „Промени мисленето си, промени живота си“. Сред тях е и „Силата на самоувереността“, която може да бъде изслушана само за 6 часа в Storytel. Безценните уроци на Брайън Трейси в тази книга, ще ви помогнат да осъзнаете важността на увереността, като основна съставка на успеха и да разберете как да приложите силата й, за да поемете своя нов път към реализацията. Денислав Борисов e гласът, който ще ви преведе през наръчника за самоусъвършенстване „Силата на самоувереността“ в Storytel.

„Пикник край пътя“ от Аркадий и Борис Стругацки

„Пикник край пътя“ е една от най-обичаните творби на руските братя писатели-фантасти Аркадий и Борис Стругацки. Романът има своята нелека съдба и дългогогодишна цензура. Той е вдъхновение за „Сталкер“ – филм на руския филмов визионер Андрей Тарковски.

Редрик Шухарт е сталкер. Един от малцината, достатъчно смели, за да пристъпят в границите на Зоната – място, в което физичните закони не важат и в което реалността се изменя. Останка от посещение на космически пришълци.

Зоната е мрачно, поглъщащо място, изпитание за човешката душа. А какъв е изходът от Зоната и какви са борбите на човешките устои?

Advertisement

„Пикникът на пътя“ засяга социалните проблеми, разказвайки за тежкия живот и съдбата на един обикновен човек в необичайна ситуация. Прочитът в Storytel на вечната класика на братята Стругацки e oт Димитър Николов.

„Метро 2033“ от Дмитрий Глуховски

„Метро 2033“ е още една руска антиутопия, първата от трилогия на съвременния майстор на фантастичния разказ Дмитрий Глуховски. Годината е 2033. Целият свят е в руини. Човечеството е почти напълно унищожено. Москва се е превърнала в град-призрак, отровен от радиацията и населен с чудовища. Малцината оцелели хора се крият в московското метро – най-голямото противоатомно бомбоубежище в света. Неговите станции са се превърнали в градове-държави, а в тунелите цари мрак и властва ужасът. На Артьом, жител на станция „ВДНХ”, му предстои да премине през цялото метро, за да спаси от зловеща опасност своята станция, а може би и всички.

Фантастичният роман вече има своята аудиоадаптация в Storytel с гласа на Мартин Герасков. Другите две книги от поредицата – „Метро 2034“, „Метро 2035“, може да очаквате в Storytel през 2022г. .

„Най-добре да си остане тайна“  от Джефри Арчър

Advertisement

„Най-добре да си остане тайна“ е третата книга от поредицата „Хрониките на Клифтън“ от Джефри Арчър. Започва с въпроса кой ще наследи богатството на семейство Барингтън? Дали ще бъде Хари Клифтън или неговият приятел и зет Джайлс Барингтън? Този път Хари трябва да се бори с няколко злодеи. На лице са машинациите на лейди Вирджиния, съпругата на Джайлс. В допълнение, старият враг на Хари и Джайлс, Алекс Фишер се завръща, за да помогне на Вирджиния и да се противопостави на Джайлс на изборите. Синът на Хари – Себастиан, е въвлечен в престъпен план. Възникват въпроси за съдбата на героите, които предвещават и нетърпението към следващата книга от поредицата. Засега обаче, слушайте „Най-добре да си остане тайна“ с гласа на Момчил Степанов в Storytel.

“Камбаната” от Недялко Славов

Многократно награждаваният роман на Недялко Славов – “Камбаната”, загатваме като част от предстоящите заглавия на Storytel. “Камбаната”, прочетена от Деян Донков, ще направи своя дебют в каталога на аудиоплатформата на 26 ноември. Датата не е случайна. В същия ден едноименният моноспектакъл на Деян Донков ще има своята премиера в София, в рамките на “Киномания”.

“Камбаната” е трагичен разказ за сложния, изпълнен с драматични препятствия път на бивш затворник, лежал за две убийства. Силата на вярата и любовта са като основен символ на просветлението, до което достига героят. Историята е едно съкровенно преживяване с отворен край … За кого бие камбаната? Всеки сам може да избере своя отговора, да чуе различен тон. “…Моят роман е апотеоз на любовта, на борбата на непримирието” споделя Недялко Славов в годината, в която излиза книгата (2016 г.).

Може да се докоснете до театралната интерпретация и дебют на Деян Донков като режисьор на 26 ноември в 19 ч. в зала 1 на НДК. Аудиокнигата на този съвременен български шедьовър може да слушате в Storytel също от 26 ноември, с гласа на Деян Донков.

Advertisement

Открийте света на аудиокнигите с  над 300 000 истории, които ще ви развълнуват, разплачат, разсмеят, мотивират. Аудио библиотеката на Storytel ви очаква със специално предложение на www.storytel.com.

Continue Reading
Advertisement