Открийте ни и в

Музика

20 години “ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ” в зала Универсиада

Avatar

публикувано

на

20 години “ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ” в зала Универсиада 141

„Не са ни много легендите, но когато ги открием, трябва да се грижим за тях, да ги глезим и като цяло да пазим легендарния им статут. Без легенди един народ е загубен“ – не помним къде чухме тази мъдрост, но я запомнихме. 20 години по-късно, една музикална формация поема по пътя на своето митологично трансформиране. Разбира се, става въпрос за ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ. Когато си помислим за легендарна българска банда няма как да не се сетим за култовата формация, която създаде приказните мотиви към невероятните истории като „Веднъж когато“, „Ракийчице“, „Калугер ме гони“, „Дочу се вик“ и много други .. Етикета ни задължава да направим кратката интродукция: „Черно фередже е музикална група, която изпълнява хумористични песни. Текстовете на песните им са закачливи и често вулгарни.“ – поне така казват хората.

На 4 юни в зала Универсиада неповторимите Ния, Малък Тошо, Голям Тошо, Гешата и Фънки ще отбележат 20 години от създаването на бандата с грандиозно шоу под надслов „СРЕЩА НА ВЪРХА“ – да, защото са големи, защото вярват, че са далеч по-важни, силни и интелигентни от едни други глави, закичени с онова толкова мечтано „държавни“.

ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ – титаните на музикално поднесеното слово за красивите моменти на битовия, но замечтан живот на бойната единица „човек“ в балканска среда, навършват 20 години от създаването си, което предполага ШУМНА ОЛЕЛИЯ със строго музикален оттенък! Тази пълнолетна и преизпълнена със закачки възраст, предопределя грандиозен купон в мега зала като „УНИВЕРСИАДА“, при това подкрепен от BEER&FOOD фест с начало от 16:30 часа, та чак до края на вечерта!

Така във времето преди началото на шоуто, и по-конкретно преди началото на пропускателния режим от 19:00 ще можете да подгреете и налеете с гориво телеса, преди да се отдадете на спиртоносни подвизи на предстоящия рожден ден. Както отвън, така и вътре ще се порадвате на сериозен мърч (ей това е от мърчъндайзинг – просто страхотно), подготвен именно за събитието, както и албумите на бандата, които е много възможно за рождения ден да се увеличат с още един ..

И сега, дългоочакван въпрос, който трови съзнанието Ви от едно известно време насам, КОИ са АРТИСТИТЕ, които застават отзад и отпред на програмата за „20 ГОДИНИ ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ“ в Зала Универсиада / Universiadа Hall:

Ако щете вярвайте, ще участват ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ, при това с не малко изненади към публиката. Към нас се присъединяват: АКАГА, УИКЕДА, ДОКТОРС ГОГО БЕНД, ГИЛЪНА, а ВОДЕЩИ на програмата са АЛЕКСАНДРА СЪРЧАДЖИЕВА И ИВАН ЛАСКИН. Със СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ на ВЛАДИ ВЪРГАЛА!

Както сами ще се уверите, доста богат мизансцен, преизпълнен с персонажи, които нямат място на каквато и да е сцена.

Каква е определената глоба за целият този пир:

Регулярна цена:  16 лв.
Цена на място: 20 лв. (в денят на събитието)

Препоръчваме навременното закупуване на билети!

Билети в мрежите на:

TicketPro Bg:                      http://goo.gl/5MFoNa

Ticket Logic Bulgaria:       https://goo.gl/qMmxZB

И във всички каси на EasyPay в цялата страна!

Начало на BEER&FOOD FEST – 16:30 ч.

Пропускателен режим в залата, преди началото на шоуто – 19:00 ч.

Реклама