Connect with us

Lifestyle

3 идеи за празничен стайлинг

Avatar

Публикувано

на

В колекция Есен-Зима 20/21 на DiKa празничните стайлинги са под мотото ДИСКРЕТЕН БЛЯСЪК. Те са създадени, за да подчертаят красотата на момента, както и за да бъдат носени след конкретния повод, да бъдат актуални и същевременно: различни и специални.

Металически отблясъци

В този стил можете да изберете бляскаво сако, което да се превърне в основен акцент на визията или т.нар. total look, за по-смелите. Ако изберете само сакото, можете да комбинирате с малка черна рокля или със стилен гащеризон.

Рокля-блейзер с лурексови нишки

Нишките са достатъчно дискретни, за да можете да носите дрехата и в по-всекидневен контекст. За подсилване на празничния ефект, добавете бляскави обемни бижута или перлено колие по врата. Роклята-блейзер е една от най-благодатните за носене дрехи и верен съмишленик в гардероба.
В празничната колекция ще откриете комбинация от класическо сако и пола в черно, които също са отличен избор за специален повод. В зависимост от контекста, комбинирайте с ефектен топ или изчистена риза и имате две коренно различни визии.

Advertisement

Жакардови мотиви
Жакардът е един от най-скъпите платове, отговарящ на изискванията и на най-изтънчения вкус. Той е с релефна повърхност и различна плътност, а благородният му вид придава тържествена нотка на облеклото. Това го прави изключително подходящ избор за специални поводи и празници.
Дайте старт на празничното настроение тук.

Continue Reading
Advertisement