Connect with us

Lifestyle

3 от най-харесваните български влогърки с Rowenta приключение

Avatar

Публикувано

на

Brush Activ Nano Smart 1

 В началото на пролетта, Rowenta стартира първото по рода си онлайн видео шоу посветено на косата – „Момичетата и стилистът“. 3 от най-харесваните български YouTube влогърки се впуснаха във вълнуващо приключение, предизвикани от коафьорът на звездите Георги Петков и най-ефективната въртяща се четка за коса с горещ въздух на Rowenta – Brush Activ’ Nano Smart. В продължение на няколко седмици трите дами ще получават различни предизвикателства от човека, създал над 36 000 прически – Георги Петков, който вече провокира тяхната креативност, женственост и индивидуален стил с първата поставена от него задача. Топкоафьорът предизвика момичетата да създадат най-подходящата за тях ежедневна прическа, която да подчертава тяхната естествена красота с помощта на иновативния уред за едновременно сушене и оформяне на коса.

Milena

Милена, снимка: PR

Вече е факт и отговорът на смелите YouTube влогърки, които не пропуснаха да се допитат и до своите фенове и да обявят, че най-атрактивните идеи ще получат специални изненади от Rowenta. В отговорът на първото предизвикателство на стилиста и трите момичета заложиха на романтични, но лесни за оформяне ежедневни прически с нестандартно преплетени коси. Познатата на всяка дама плитка, присъстваше по различен начин и в трите видеа, като преди финалния завършек косата бе безупречно изсушена и оформена с Rowenta Brush Activ’ Nano Smart.

Natalia

Наталия, снимка: PR

Броени часове след публикуването на видеата, Наталия (MISSPRETTYONABUDGET), Милена (MYBOXOFBEAUTY) и Боряна (BOBISMAKEUP) получиха десетки коментари и стотици харесвания на YouTube каналите си. Въпреки, че „Момичетата и стилистът“ е едва в своето начало, шоуто обещава да даде многобройни идеи за прически, които да потребителите могат да постигнат сами в домашни условия благодарение на съветите на трите красавици. Зрителите могат да следят видео шоуто на неговия официален уебсайт и да гласуват за прическата, която им е харесала най-много.

Преди отправянето на всяко ново предизвикателство, Георги Петков ще коментира изпълнението на поставената от него предишна задача и ще дава ценни съвети на младите влогърки. След края на всички предизвикателства ще бъде избрана от коафьора на звездите и най-красивата прическа за 2015 г. – тази, която е събрала най-много зрителски харесвания.

Bobi

Боби, снимка: PR

mannequin brush activ nano smart CF9421+9420С първото онлайн видео шоу, посветено на косата „Момичетата и стилистът“, Rowenta и Георги Петков провокират фантазията на всички дами и доказват, че с малко въображение и желание и с помощта на Rowenta Brush Activ’ Nano Smart могат да постигнат професионални резултати в домашни условия за около 20 минути. Доказателство за това са и първите видеа на трите момичета, всяка от които демонстрира качествата на продукта и възможностите за неговото ежедневно приложение, ефективност и удобна компактна форма.

Освен да черпят интересни идеи и лесни трикове за оформяне на косата, потребителите ще могат да коментират задачите и да съветват влогърките за това как те биха изпълнили задачата, като следят видеата на уеб сайта на шоуто и на YouTube каналите на момичетата. Подчертаната индивидуалност, стил и бляскава визия са желанието на всяка дама, а онлайн видео шоуто обещава да бъде доказателството за това.

Continue Reading
Advertisement