Открийте ни и в

Музика

359TV стартира в мрежата на Blizoo тази събота

Avatar

публикувано

на

359TV стартира в мрежата на Blizoo тази събота 141

Българската лайфстайл музикална телевизия 359TV стартира в мрежата на Blizoo в цялата страна от тази събота, 8 август. Каналът ще може да бъде гледан на позиция №195. Всички абонати на един от най-големите кабелни оператори ще имат достъп до програмата на 359TV, като ще могат да се наслаждават и на Full HD версията на телевизията в HD пакета.

От 10 август жителите на още над 200 населени места в страната ще могат да гледат телевизията. Операторите, които ще разпространяват канала в тези места са: Михайлов ТВ, Кейбъл Ком Холдинг, Лазур, Ситилинк ВМ, Интерсат, БДИН БГ, Транскейбъл ТВ, Атлантис Нет, Телесим 2006. До началото на септември телевизията ще е покрила над 90% от територията на страната.

През август зрителите на лайфстайл медията ще могат да гледат освен най- новите музикални хитове, така и повторение на първи сезон на предаването за денс култура Dance Culture, първите три издания на годишните музикални награди 359 Awards и още много интересна продукция.

От септември каналът ще предложи над 12 авторски предавания и риалити формати, а стартът на новият телевизионен сезон ще бъде съпроводен със специално парти.

Реклама