Открийте ни и в

Музика

359TV събра на сцената си всички най-успешни артисти в България

Avatar

публикувано

на

359TV събра на сцената си всички най-успешни артисти в България 141

Най-големите и успешни изпълнители на България се събраха на една сцена по повод предстоящият старт на единствената лайфстайл музикална телевизия в страната – 359TV.

100 Кила, Криско, Мария Илиева, Ицо Хазарта, Сантра, Прея, Вензи, Атанас Колев, Гери-Никол и 5 Стотака, заедно с танцьорите от VS Dance и X NRG Crew, както и DJ Big Bo & DJane Cass направиха неповторимо 4-часово шоу, за което дълго ще се говори. Всички те  са победителите от българските музикални награди 359Awards. Престижните статуети бяха раздадени на 5 февруари 2015г. на бляскава церемония в Зала 3 на НДК. Концертът се реализира с подкрепата на Sofia Ring Mall, Tuborg, Coca Cola, Ресторант Victoria, Mr. Bricolage, Jameson и Absolut.

От тази пролет 359Awards са собственост на 359TV. Концертът на победителите бе първата съвместна проява, която имаше за цел да затвърди лидерската позиция на групата в музикалния пазар на България. Официално стартира и работата по 359Awards 2016. Четвъртата церемония по традиция отново ще е на 5 февруари, а детайли ще бъдат обявени скоро.

През септември тази година стартира официално и пълната програмна схема на 359TV. Каналът ще предложи на зрителите 12 авторски предавания, риалити формати и рубрики още със старта.

 

Реклама