Connect with us

Lifestyle

38% ръст в продажбите на продуктите за грижа за кожата за мъже по време на пандемията

Avatar

Публикувано

на

Photo 1 LUNA 3 for men

снимка:ПР

Шведският козметичен бранд FOREO отчита значително увеличение в броя на клиентите си мъже 

Повишен интерес от страна на мъжете към продуктите за грижа за кожата по време на пандемията е регистриран от иновативния козметичен бранд  FOREO. С 27% са се увеличили покупките, направени от представители на силния пол, на сайта на компанията, а продажбите на устройства за мъже на бранда бележат ръст от над 38%* в сравнение с 2019 г. Тази тенденция е отчетена в периода, когато по-голямата част от фризьорските салони и бръснарниците бяха затворени заради разпространението на COVID-19.

Докато възходът в потреблението на мъжка козметика отдавна не е новина, грижата за кожата за мъже е тема, по която се говори малко. През 2020 г. обаче трафикът към foreo.com от потребители от силния пол, които търсят продукти за лице, се е увеличил с 50% в сравнение с 2019 г. Това означава, че пандемията е накарала мъжете да обръщат повече внимание на външния си вид, а грижата за кожата за силния пол вече не е табу.

FOREO има разнообразно портфолио от уникални устройства, които предлагат революционна технология и SPA грижа за кожата вкъщи. Серията LUNA включва колекция от ексклузивни уреди за мъже. Те почистват лицето и брадата, омекотяват ги и ги подготвят за най-гладкото бръснене. Най-новият продукт в категорията – LUNA 3 MEN – предлага 16 интензивности и 8000 пулсации в минута, които осигуряват грижа за кожата, по-добра от всички останали досега. Устройството има и специален режим за стягащ масаж на лицето, който ограничава появата на фини линии. 

Advertisement

Някои от революционните продукти на LUNA, които гарантират най-високите резултати, сега могат да бъдат закупени на специална цена за Черен петък на foreo.com заедно с други уреди на марката, които са най-добрият подарък за кожата, както за мъже, така и жени.

„Вярваме, че всеки заслужава здрава и красива кожа, независимо от неговата възраст, пол, националност и т.н. FOREO е марка за всички. По традиция, около 90% от трафика на нашия уебсайт е генериран от потребители жени и сега за първи път виждаме не просто рязък скок и при мъжете, но и тенденция това да се задържи и да продължи да расте. Може би мъжете са открили ползите от разкрасителните ритуали вкъщи“, коментира Владимир Цутурильо, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Continue Reading
Advertisement