Connect with us

Lifestyle

4 YOUTUBE влогърки в първото онлайн шоу „МОМИЧЕТАТА И СТИЛИСТЪТ“

Avatar

Публикувано

на

Boriana

Месец, след старта на първото онлайн видео шоу у нас, посветено на косата – „Момичетата и стилистът“, интересът на потребителите към него продължава да се покачва. Трите YouTube влогърки ежедневно получават както десетки коментари, споделяния и харесвания на видеата си, така и препоръки от своите последователи, които с интерес следят развитието на предизвикателствата. Именно успехът на формата стана причина Rowenta да предложи нова изненада за зрителите, като даде възможност на още една чаровна влогъка да демонстрира своите идеи за префекта визия, постигната у дома с въртящата се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart.

[media-credit name=“Милена, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“678″]Milena[/media-credit]

От последната седмица на месец април над 10 000-те посетители на страницата на „Момичетата и стилистът“ могат да се запознаят с чаровната Деница (DENITSA HRISTOVA) от морската ни столица – Варна. Тя се присъединява към формата, за да отговори на 3-тото предизвикателство на един от най-успешните коафьори в България – Георги Петков, вдъхновена от концепцията на Rowenta и професионалните резултати,  който момичетата постигат с въртящата се четка на Rowenta. След като е проследила всички епизоди на шоуто, в които коафьорът предизвиква фантазията на 3-те YouTube влогърки, Деница е мотивирана да покаже най-доброто от себе си, в отговор на последното вълнуващо стайлинг приключение, в което ще се впусне, заедно с Наталия (MISSPRETTYONABUDGET), Милена (MYBOXOFBEAUTY) и Боряна (BOBISMAKEUP). 4-те момичета трябва да заснемат видеа, в който да демонстрират идеи за ретро визия, вдъхновена от модните икони на 50-те, 70-те или 90-те години на миналия век.

[media-credit name=“Деница, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″]Denica[/media-credit]

В изминалите два епизода на шоуто, коафьорът на звездите Георги Петков предизвика трите чаровни YouTube влогърки да покажат своята индивидуалност в ежедневна прическа, както  и да разкрият пълния си блясък в холивудски стил, присъщ за червения килим. В отговор, момичетата демонстрираха креативни идеи, които провокираха интереса и спечелиха вниманието на феновете и на Стилистът. „Изключително съм впечатлен от професионалните резултатите, които нашите момичета постигнаха. С всяко изминало предизвикателство те показват много различни решения за визии, които са  постигнати в домашни условия с новата въртяща се четка за коса с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, която едновременно суши и оформя косата. Вече с нетърпение очаквам и отговора на Момичетата на моето трето предизвикателство и съм сигурен, че ще се справят отлично и с него!“, разкри топ коафьорът Георги Петков.

[media-credit name=“Наталия, снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Natalia[/media-credit]

До момента видео предизвикателствата на Георги Петков са гледани над 20 000 пъти, а видеата на момичетата отчитат почти 40 000 гледания общо. Уебсайтът на шоуто „Момичетата и стилистът“ е посетен  от повече от 15 000 уникални посетители, а интересът към епизодите и момичетата продължава да нараства. Освен своите коментари, идеи и препоръки към героите на формата, зрителите могат да гласуват за прическата, която харесват най-много. Всеки лайк е глас за най-красивата прическа на Rowenta за 2015 г., която ще бъде избрана накрая на шоуто с помощта на Жоро Петков.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement