Открийте ни и в

Lifestyle

4 YOUTUBE влогърки в първото онлайн шоу „МОМИЧЕТАТА И СТИЛИСТЪТ“

MIKA

публикувано

на

4 YOUTUBE влогърки в първото онлайн шоу „МОМИЧЕТАТА И СТИЛИСТЪТ“ 26

Месец, след старта на първото онлайн видео шоу у нас, посветено на косата – „Момичетата и стилистът“, интересът на потребителите към него продължава да се покачва. Трите YouTube влогърки ежедневно получават както десетки коментари, споделяния и харесвания на видеата си, така и препоръки от своите последователи, които с интерес следят развитието на предизвикателствата. Именно успехът на формата стана причина Rowenta да предложи нова изненада за зрителите, като даде възможност на още една чаровна влогъка да демонстрира своите идеи за префекта визия, постигната у дома с въртящата се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart.

[media-credit name=”Милена, снимка: PR” align=”aligncenter” width=”678″]Milena[/media-credit]

От последната седмица на месец април над 10 000-те посетители на страницата на „Момичетата и стилистът“ могат да се запознаят с чаровната Деница (DENITSA HRISTOVA) от морската ни столица – Варна. Тя се присъединява към формата, за да отговори на 3-тото предизвикателство на един от най-успешните коафьори в България – Георги Петков, вдъхновена от концепцията на Rowenta и професионалните резултати,  който момичетата постигат с въртящата се четка на Rowenta. След като е проследила всички епизоди на шоуто, в които коафьорът предизвиква фантазията на 3-те YouTube влогърки, Деница е мотивирана да покаже най-доброто от себе си, в отговор на последното вълнуващо стайлинг приключение, в което ще се впусне, заедно с Наталия (MISSPRETTYONABUDGET), Милена (MYBOXOFBEAUTY) и Боряна (BOBISMAKEUP). 4-те момичета трябва да заснемат видеа, в който да демонстрират идеи за ретро визия, вдъхновена от модните икони на 50-те, 70-те или 90-те години на миналия век.

[media-credit name=”Деница, снимка: PR” align=”aligncenter” width=”640″]Denica[/media-credit]

В изминалите два епизода на шоуто, коафьорът на звездите Георги Петков предизвика трите чаровни YouTube влогърки да покажат своята индивидуалност в ежедневна прическа, както  и да разкрият пълния си блясък в холивудски стил, присъщ за червения килим. В отговор, момичетата демонстрираха креативни идеи, които провокираха интереса и спечелиха вниманието на феновете и на Стилистът. „Изключително съм впечатлен от професионалните резултатите, които нашите момичета постигнаха. С всяко изминало предизвикателство те показват много различни решения за визии, които са  постигнати в домашни условия с новата въртяща се четка за коса с горещ въздух Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, която едновременно суши и оформя косата. Вече с нетърпение очаквам и отговора на Момичетата на моето трето предизвикателство и съм сигурен, че ще се справят отлично и с него!“, разкри топ коафьорът Георги Петков.

[media-credit name=”Наталия, снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]Natalia[/media-credit]

До момента видео предизвикателствата на Георги Петков са гледани над 20 000 пъти, а видеата на момичетата отчитат почти 40 000 гледания общо. Уебсайтът на шоуто „Момичетата и стилистът“ е посетен  от повече от 15 000 уникални посетители, а интересът към епизодите и момичетата продължава да нараства. Освен своите коментари, идеи и препоръки към героите на формата, зрителите могат да гласуват за прическата, която харесват най-много. Всеки лайк е глас за най-красивата прическа на Rowenta за 2015 г., която ще бъде избрана накрая на шоуто с помощта на Жоро Петков.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Полезно

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване

MIKA

публикувано

на

от

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване 27

NIVEA стартира световната си кампания „Care For Human Touch: грижа за близост между хората” с документалния филм „Twins“. Филмът разказва историята на две преждевременно родени близначки от Хамбург и как животът на едната бива спасен от прегръдката и близостта на сестра й по време на престоя им в кувьоз. С техния разказ NIVEA цели да насочи вниманието на хората към ролята на обикновеното човешкото докосване, което в даден момент може дори да спаси живот.

Кампанията „Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е отговор на мащабно проучване, което световният лидер в грижа за кожата провежда в два етапа – преди и по време на пандемията от COVID-19. В него на дневен ред излиза връзката между емоционалното състояние на хората, липсата на докосване и по-малкото моменти на близост , както и необходимостта от повече информация за техните ползи. С тази инициатива NIVEA цели да насочи вниманието към влиянието на допира и близостта върху човешкото здраве. В рамките на кампанията, в световен мащаб,  брандът ще окаже подкрепа на различни проекти, насочени към ползите на човешкото докосване и подобряването на качеството на живот. Сред най-рисковите групи и фокус на подкрепата се очертават преждевременно родени бебета, хора с увредено зрение и възрастни хора с деменция.

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване 28

В проучването на NIVEA участват близо 25 хил. души от 23 страни. 9 от 10 души посочват близостта от човешкото докосване като ключов елемент за щастлив и пълноценен живот. Над половината от запитаните твърдят, че времето на изолация ги е накарало да се чувстват по-самотни от всякога. 4 от 5 души, живеещи сами, споделят, че не изпитват човешки допир на ежедневна база. 23% от самотните родители и 24% тийнейджърите твърдят, че изпитват самота, а две трети от всички участници заявяват, че биха искали да получават повече прегръдки. И основна причина за тези усещания е именно липсата на докосване.

Физическите и психологически предимства на човешкия допир и близостта между хората, която поражда, са доказани научно. Въпреки това те се оказват непознати за по-голямата част от участниците в изследването, а 86% от запитаните твърдят, че по-доброто познаване на ползите които носи обикновеното докосван би ги вдъхновило за повече близост с хората около тях.

Повече информация за изследването може да намерите тук. Историята на близначките Лили и Мадлен може да гледате тук.

Продължете понататък

Lifestyle

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“

MIKA

публикувано

на

от

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“ 29

Фестивалът „Вино и гурме“ се утвърди като гербова марка на нашия град не само за пловдивчани, но и за гостите от страната и чужбина, заяви на официалното откриване на седмото издание проф. Пламен Моллов, ректор на Университета по хранителни технологии /УХТ/, съорганизатор на събитието. Той изрази увереност, че и тази година дефилето ще донесе много радост на посетителите и успехи на изложителите.

Това е първата туристическа проява в града за тази година с богата съпътстваща програма и се провежда при спазване на всички противоепидемични мерки, гарантираха от Съвета по туризъм. Броят на участниците е рекордно висок – 39 винопроизводители и гурме майстори от 27 изби и храни от 12 производители, за първи път има и чуждестранен участник – от Венеция. Гостите на дефилето ще могат да дегустират 200 български и 10 италиански вина.

След като дадоха старт на фестивала, проф. Моллов и инж. Фратев направиха обиколка в ресторанти, музейни къщи и галерии в Стария град, опитаха част от вината и разговаряха с винопроизводителите за проблемите в сектора. Майсторите от винарските изби с нетърпение очакваха експертната оценка на професора, а за повечето проби тя беше отлична. На много места ректорът беше посрещнат от студенти на висшето училище, които помагаха в провеждането на дефилето.

Ден преди официалния старт на дегустациите учебният ресторант на УХТ беше домакин на конкурса „Най-умело съчетание на вино и храна“, където петчленно жури отличи най-добрите участници. Днес тримата победители в надпреварата ще получат на официална церемония плакети от председателя на комисията доц. д-р Христо Спасов, зам.-ректор на университета.

Продължете понататък
Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021 30
Музикапреди 5 часа

Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване 31
Полезнопреди 7 часа

„Care For Human Touch: грижа за близост между хората” е новата кампания на NIVEA, разкриваща ползите от човешкото докосване

Samsung България стартира кампанията по предварителните поръчки на иновативните хладилници от гамата Bespoke 32
Tехнологиипреди 7 часа

Samsung България стартира кампанията по предварителните поръчки на иновативните хладилници от гамата Bespoke

Бягството към себе си в „Годината на бягствата” от носителя на Европейската награда за литература Санджив Сахота 33
Културапреди 8 часа

Бягството към себе си в „Годината на бягствата” от носителя на Европейската награда за литература Санджив Сахота

Васил Петров с нов видеоклип и звучене на своя хит: чуйте и вижте „Подслон в дъжда“. 34
Музикапреди 8 часа

Васил Петров с нов видеоклип и звучене на своя хит: чуйте и вижте „Подслон в дъжда“.

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“ 35
Lifestyleпреди 8 часа

Проф. Пламен Моллов и Любозар Фратев дадоха старт на „Вино и гурме“

ЪПСУРТ LIVE BAND и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB 36
Lifestyleпреди 8 часа

ЪПСУРТ LIVE BAND и Б.Т.Р с концерти за 12-тия рожден ден на SOFIA LIVE CLUB

Как да си направим лесен и ефектен пикник сред природата 37
Lifestyleпреди 8 часа

Как да си направим лесен и ефектен пикник сред природата

BILLA България подпомага Фондация „Конкордия България“ 38
Lifestyleпреди 8 часа

BILLA България подпомага Фондация „Конкордия България“

Започва Фестивалът за нова драматургия 39
Културапреди 8 часа

Започва Фестивалът за нова драматургия

Горещо