Connect with us

Култура

„5 минути до утре“ – новата книга на Максим Бехар вече е на пазара

Avatar

Публикувано

на

Най-новата книга на световно признатия PR експерт и бизнесмен Максим Бехар – „5 минути до утре“ – вече е на пазара. В нея авторът представя нестандартна гледна точка по отношение на промените в света, които COVID-19 предизвика, и прави интересни прогнози за развитието на бизнеса в новата реалност.

Книгата се издава от издателство „Фабер“ и вече е в продажба на неговия сайт, както и в големите книжарници в страната.

„5 минути до утре“ е своеобразен наръчник за модерните лидери, в който Максим Бехар споделя своя дългогодишен опит, както и ценни съвети за успешен бизнес. Книгата е изключително актуална в настоящата ситуация и дава практически насоки как да бъдем по-гъвкави и да се адаптираме по-лесно към променящата се среда.

В „5 минути до утре“ читателите ще открият още:

 • 100 правила на модерния лидер;
 • Хронология на COVID-19;
 • Как се отрази пандемията на бизнеса;
 • Как да се държим по време на видео срещи;
 • Нетипични съвети за типични лидери.

„Книгата „5 минути до утре“ беше написана за две седмици и издадена за още толкова, което е абсолютен рекорд. Така успяхме да уловим пулса на случващото се в момента и да предложим на читателите една различна гледна точка към всичко онова, което преобърна живота ни съвсем неочаквано. Светът повече никога няма да бъде същият – нито бизнесът, нито отношенията помежду ни. Именно в този контекст се появява нуждата от нов подход към лидерството, който да ни помогне да се адаптираме и да преодолеем кризите по-лесно“, коментира Максим Бехар, автор на „5 минути до утре“.

Книгата е предназначена за широк кръг от читатели – мениджъри, предприемачи, PR експерти, преподаватели, анализатори, както и за всички любители на качественото четиво, които искат да обогатят познанията си.

Advertisement

Ето и няколко авторитетни мнения за „5 минути до утре“:

 • „Написана леко и с финес, така, само както авторът умее…“ – Георги Милков, журналист
 • „Задължително четиво за модерните лидери и мениджъри“ – Левон Хампарцумян, финансист
 • „Стилно четиво за тези, които искат да знаят истината“ – Проф. Любомир Стойков, медиен експерт
 • „Интересни идеи, които непременно трябва да прочетете“ – Пламен Русев, IT предприемач
 • „Практиката учи най-добре, Максим Бехар го доказва от години“ – Светлин Наков, предприемач
 • „Прочетете я, за да промените бизнеса си, а и живота си“ – Соломон Паси, визионер
 • „Увлекателен текст за хора, които искат да бъдат чути“ – Стефан Вълдобрев, артист в живота

„5 минути до утре“ се появява по-малко от година след излизането на българския пазар на „Световната PR революция“ – книгата на Максим Бехар, която читателите определиха като „PR библия“. Тя беше издадена първоначално в САЩ, където постигна впечатляващ успех и в продължение на 2 седмици бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advices на Amazon.com. У нас „Световната PR революция“ предизвика огромен интерес и първият ѝ тираж бе изчерпан за по-малко от месец.

Continue Reading
Advertisement