Connect with us

Музика

5 нови групи на третото издание за Wrong Fest

Avatar

Публикувано

на

13
Planet-Of-Zeus

Planet of Zeus, снимка: PR

Последните две седмици организаторите от The Wrong Bar само намекваха за втората петица групи, които ще ни радват, а вече и официално са обявени в страницата на фестивала, а именно:

Рокаджиите от Planet of Zeus (Гър), които ще забиват в България за втори път, след експлозивния им дебют на родната сцена в края на лятото тази година.

Анимационерите, които след дълга почивка отново ще ни припомнят на какво са способни с характерния си алтернативно/електронен саунд .

Animacioneri

Аманиционерите, снимка: PR

Към редицата на грешните групи се присъединяват и нашумялата през последните 5 години формация Kottarashky & The Rain Dogs, чиито хибриден звук на класик джаз и психаделичен блус ни изстрелва в друго измерение.

Румънските поп –ска купонджии – Popa Sapka от Букурещ ще нажежат още повече до червено създаващата се позитивна атмосфера и настроение.

popa sapka

Popa Sapka, снимка: PR

И тази година Wrong Fest няма да пропусне да има представители от силната “асеновградска музикална школа” – пънк/рок групата Plastic Bo.

Преди повече от месец Грешния фестивал обяви Tuber (Гър), TONA (Срб), Wooldozer (Рум), както и родните Marauders Inc.  & The Flying Detachment.

Wrong Fest 2015 ще се състои на 20.06 – 21.06, 2015 във Войнеговци, София.

Advertisement

Оставащите двудневни промоционални билети все още могат да се купят от мрежата на boxoffice.bg, както и от The Wrong Bar на цена от 25лв. Очаква се с началото на следващата година early bird билетите да бъдат изчерпани след което цената ще се покачи на 30лв.

Wrong Fest 2015

Continue Reading
Advertisement