Connect with us

Музика

5000 човека с Джон Дигуийд

Avatar

Публикувано

на

John Digweed Metropolis 1

John Digweed MetropolisБлизо 5000 човека танцуваха в съботната нощ под звуците на едно от най-големите имена в съвременната електронна музика – Джон Дигуийд.

За пореден път той показа на какво дължи изключителния успех в кариерата си вече няколко десетилетия, а именно – таланта да омагьосва и по-старите, и по-новите почитатели на техно и хаус музиката с интелектуална и едновременно с това – танцувална селекция.

От леки и атмосферични тракове, през най-новото в съвременния електронен ъндърграунд, до множество кулминации с любимото на българската публика техно, в което завладяващият ритъм и дълбоките вибрации са прекъсвани от мелодии, само за да избухнат още по-мощно – всичко в сета на Дигуийд беше премерено и майсторски миксирано във виртуозна последователност. Затова и публиката се отплати с екзалтирана подкрепа, за която диджеят благодари на организаторите и феновете през Twitter-профила си още в неделя.

В ранните часове на неделния ден се случи още едно истинско избухване за почитателите на по-тежкия съвременен звук със сета на британското дуо Whyt Noyz.

Те заложиха на енергичното техно, в което освен безупречна селекция, включиха Live-елементи. И разбира се, не пропуснаха да благодарят на всички, които направиха първото им гостуване у нас незабравимо.

Партито традиционно започна и приключи със сетове на Jassen Petrov и Steven.

Advertisement

Още: https://www.facebook.com/MetropolisDJs

Събитието се осъществява с медийната подкрепа на Dnes.bg, MikaMagazine.com, Sofialive.bg, Radio NOVA, GO Guide, Stand.bg, stashbg.com, Djbook.bg, Disco.bg, Djambore.com, Koncerti.bg, Timeart.bg, MySound.bg и ViewSofia.com

Continue Reading
Advertisement