Открийте ни и в

Латино

7 Kings The family of Gipsy Kings направиха фурор

Avatar

публикувано

на

7 Kings The family of Gipsy Kings направиха фурор 140

снимкa La Cubanita

Световните звезди от 7 Kings The Family of Gipsy Kings препълниха с фенове и с горещи ритми столичната и морската „Ла Кубанита”. Феноменалните музиканти пристигнаха в България по покана на „Ла Кубанита”, за да бушуват на сцените в София и Свети Влас. Двете заведения се оказаха тесни, за да поберат всички желаещи да видят и чуят световноизвестната група. В Свети Влас дори бе необходима допълнителна охрана за събитието, което се разпростря и на плажа пред заведението.

[media-credit name=“снимкa La Cubanita“ align=“aligncenter“ width=“650″]IMG_8337[/media-credit]

Музикантите изпълниха десетки от любимите на няколко поколения хитове. “Bamboleo”, “Baila me”, “Amor Mio”, “Djobi Djoba”, “Volero”, “Habla Me” и много други предизвикаха вълна от екстаз сред гостите на клуба. Темпераментната им музика изправи всички на дансинга за няколко часа. „Винаги се стремим да предлагаме интересни и атрактивни програми, които не могат да се видят навсякъде. Специално това гостуване го планираме от доста време и сме щастливи, че най-после го реализирахме. Изживяването беше неописуемо”, споделиха от „La Cubanita”.

[media-credit name=“снимкa La Cubanita“ align=“aligncenter“ width=“650″]IMG_8765[/media-credit]

Третият обект от бранда – „La Cubanita Beach Bar” (Слънчев бряг) също предложи много големи имена в програмата си до сега. През юли в новия хит на плаж Какао гостуваха Емил Ласария, DJ Карлос Галярдо, Ларис и Адриан Сина. През август се очаква ново съзвездие. След Том Боксер и Морена, които гостуваха на 1-ви, предстоят световноизвестните имена Ice MC на 12-ти август и DJ Sash, чието участие се отложи за 19-ти.

Снимки La Cubanita

Реклама