Connect with us

Музика

8 март с Tom Novy

Avatar

Публикувано

на

tom novy

Poster50x70_8marchЗала Sofia Event Center в Paradise Center отваря врати в навечерието на 8 март, за да посрещне най-бляскавото парти, посветено на Деня на жената – “Glow in the dark” с участието на световноизвестния DJ Tom Novy. Събитието, организирано от Symbol Media Group и FlyEvents, стартира в 23:00 ч. на 7 март.

Най-големите хитове на Tom Novy, дългогодишен резидент на клуб Space Ibiza, като TAKE IT и YOUR BODY ще звучат, придружени от впечатляващ танцов спектакъл, а самите гости ще могат да допринесат за незабравимото светещо шоу. Затова приканваме всички да вземат със себе си целия си блясък – светещ грим, бижута и аксесоари, за да може заедно да “заблестим в тъмното”.

Специални светлинни ефекти в залата ще допринесат за това всеки един да се чувства неизменна част от партито, а кулминацията на блестящата еуфория ще бъде появата на ANDROMEGA. Придружен от професионални танцьори, мега роботът ще взриви залата с незабравимо шоу. Комбинация от LED светлини, пушек, лазери и пиротехника ще пренесе гостите в друга вселена, в която всеки ще може да блести със собствена светлина.

За да допринесе за доброто настроение, от Цюрих ще пристигне DJ Alex Mallios, а от българска страна откриването на вечерта е поверено на DJ Diass.

 

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement