Открийте ни и в

Музика

Aмериканската R‘N‘B дива TRUTH HURTS дава старт на проекта TRIBUTE TO LEGENDS

Avatar

публикувано

на

Aмериканската R‘N‘B дива TRUTH HURTS дава старт на проекта TRIBUTE TO LEGENDS 141

На 8-ми декември от 21ч., на сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас – SOFIA LIVE CLUB, ще се състои първото по рода си събитие DIVA’S NIGHT от поредицата TRIBUTE TO LEGENDS.

В навечерието на студентския празник, меломаните ще могат да чуят едни от най-великите песни на Дивите в джаз, соул, блус и R‘n‘B музиката – Billie Holiday, Etta James, Nina Simone, Sarah Vaughan, Any Winehouse и много други.

Гранд дамата на вечерта ще бъде американската R‘n‘B изпълнителка Truth Hurts, която ще представи свои авторски парчета и песни от новия си проект Truth Loves Classics – класически соул и джаз пиеси облечени в модерни аранжименти. От българска страна в проекта ще се включи Рут Колева със своя бенд, които обещават да запленят публиката с неповторими изпълнения както на кавъри, така и на свои собствени композиции.

В специалната вечер на сцената ще се качат и родните диви Деси Андонова, Елена Кокорска, Мей, Криста, Бора Докле и Александра Борисова, а за цялостната аранжировка на концерта ще се погрижи талантливия пианист Милен Кокушаров.

След музикалната колаборация на талантливите дами, вечерта ще продължи до ранните часове с DJ сет на Деси Андонова.

БИЛЕТИ за събитието на цена от 18 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 20 лева.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“960″]12196268_10206893510527693_7557643745782471460_n[/media-credit]

Реклама