Connect with us

Lifestyle

A1 обявява до 75% намаление за устройства в своя онлайн магазин

Avatar

Публикувано

на

Телекомът предлага смартфони Samsung, Huawei, Xiaomi и LG на намалени цени

А1 прави нов жест към потребителите, намалявайки цените на редица устройства от портфолиото си от 11 май. Отстъпките важат само за покупки през онлайн магазина на компанията на А1.bg, като от там напомнят призивите си за използване на дигиталните канали, за да се ограничи разпространението на коронавирус. Всички предложения от най-новата онлайн кампания са на комплекти от смартфон и стилен аксесоар или джаджа, със сериозни отстъпки между 25% и 75% от редовната цена на съответното устройство.

С най-голяма отстъпка – в размер на 75%, е смартфонът LG К50s. Той идва в комплект с хендсфри ttec Rio на цена от 57,49 лв. при закупуване с тарифен план A1 One Unlimited XL. Samsung A20e и Huawei P Smart Z пък са намалени наполовина, като стойността им със същия тарифен план е съответно 109,99 лв. и 130,00 лв. При поръчка на тези устройства от онлайн магазина на А1 клиентите ще ги получат в комплект с преносима батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.

Любителите на аксесоарите ще се радват да научат и за комплекта Huawei Nova 5T и смарт гривна Smart Band 4. Двете устройства могат да работят в синхрон и да помагат на фитнес ентусиастите да следят показателите си. Цената им в момента е 433,99 лв., ако бъдат поръчани с тарифен план A1 One Unlimited XL.

Може би най-атрактивното предложение с намаление в момента е комплектът от Xiaomi Mi A3 с пречиствател на въздуха. Темата за замърсяването с фини прахови частици винаги е актуална, особено сега, когато здравето на белите ни дробове е на фокус. Пречиствателят също е с марка Xiaomi и може да се управлява директно от телефона с приложението Mi Home. Цената за този комплект в момента е 265,99 лв. с тарифен план от А1.

Advertisement

С отстъпки от 25% могат да бъдат закупени още 2 устройства – Samsung Note 10 lite и Huawei P40 lite. Трябва да се отбележи, че това са и едни от най-актуалните модели сред тези с намалени цени и вървят в комплект с преносима батерия ttec PowerCard 5 000 mAh. Ако бъдат поръчани с A1 One Unlimited XL, Samsung Note 10 lite ще струва 659,99 лв., а Huawei P40 lite – 277,49 лв.

Промоционалните цени са валидни до 31 май и важат само при закупуването на устройство с план от А1. Целият процес се случва онлайн, a доставките са безплатни до всяка точка на страната, независимо от стойността на поръчаното устройство. Договорът също се изпраща по куриер, а клиентите могат да го прегледат и онлайн, преди да го подпишат.

Continue Reading
Advertisement