Открийте ни и в

Lifestyle

Absolut събра над 1500 души на третото събитие „The Pool Party”

Avatar

публикувано

на

Absolut събра над 1500 души на третото събитие „The Pool Party” 141

снимка: PR

Тази събота Absolut събра над 1500 души в басейна на хотел Родина за третото събитие от поредицата Reinvent – “The Pool Party”. Гостите видяха на живо третатаReinvent инсталация, на тема“Everything Lives”,дело на концептуалния артист Златимир Араклиев. По покана на DOMA Art Fondation за музикалната програма на Reinvent The Pool партито се погрижихa Ali Güney и DJ Doo – един от основателите на най-активния лейбъл на електронната ъндърграунд сцена в Белгард – Beyond House. Българското участие зад пулта беше от страна на Mr. Vanderley.

Златимир Араклиев представи мащабна инсталация, пречупена през призмата на виртуалната реалност с помощта на 3D очила, създадени с CoolpadBulgaria. Инсталацията представляваше микс между „добавена“ и „смесена реалност“,провокация към участниците да преоткрият възприятиятаси за комуникация и усещане за света.

На същото място, часове по-рано се състоя и българския етап от Absolut Invite – един от най- престижните и известни бармански конкурси в света. В рамките на два дни, общо 10 двойки бармани демонстрираха свои авторски Absolut коктейли, a на партито по-късно гостите опитаха нови интерпретации на класически напитки, вдъхновени от темата The Pool Party – „Sex on the beach“, “Blue Lagun” и „Melon Ballzzz“. На финалa на Absolut Invite журито избра отбора на The Cocktail Bar – Александър и Никос, които ще представят страната ни на световния финал на конкурса в Швеция.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″]Reinvent_The_Pool_Party[/media-credit]

Никос е с над 7 години опит в сферата, въпреки че е едва на 26. Той е един от основателите на The Cocktail Bar в София. Александър е работил в над 20 бара в цялата страна и има над 10 години опит в областта. От 5 години има собствена компания за кетъринг, предлагаща напитки. Двамата впечатлиха гостите в басейна с коктейла Sofia Mule (водка, фреш от лайм, домашен сироп от джинджифил и домашно приготвена розова лимонада).

В журито участваха Велислава Попова – главен редактор на информационния сайт Dnevnik, гръцкият тандем Dimitris Dafopoulos и Nikos Bakoulis – собственици на един от най-известните барове в Атина – The Clumsies, и Joshua Fontaine – собственик на един от най-популярните и престижни барове в Европа – Candelaria. Той е и основател на иконичните Glass и Mary Celeste в Париж.

Реклама