Connect with us

Lifestyle

Acer представи новия конвертируем лаптоп Spin 7

Avatar

Публикувано

на

Acer обяви днес пускането на пазара на своя нов конвертируем лаптоп Spin 7, който предлага смел нов поглед върху производителността, с бърза  5G връзка, поддържаща както mmWave, така и Sub-6 честоти. Лаптопът, базиран на изчислителната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 8cx Gen 2 5G, е оборудван с 360-градусова панта, която позволява на потребителите да избират формфактор според изпълняваната задача, независимо дали това е въвеждане на документ в режим лаптоп или записване на бележки в  режим таблет. С тегло само 1,4 kg  и дебелина 15,9 mm, устройството има луксозен корпус от магнезиево-алуминиева сплав за елегантен, професионален вид.

„Предвиждаме, че лаптопите на бъдещето ще осигурят изключителна производителност и мобилност, ще имат ориентиран към човека дизайн, свръхдълъг живот на батерията, невероятно бърза 5G свързаност и още много уникални технологии – коментира Джери Као, Co-COO на Acer Inc. – Новият Acer Spin 7 е „винаги включен, винаги свързан“ лаптоп, способен да се справи с модерния начин на живот на „работа отвсякъде“, благодарение на елегантния си формфактор, поддържащ употреба много дни наред.”

Винаги включен, винаги свързан

Новият Spin 7 използва изчислителата платформа Snapdragon 8cx 5G Gen 2 на Qualcomm, която осигурява максимално дълъг живот на батерията и безпрецедентна свързаност. Освен вълнуващото визуално преживяване, предлагано от Full HD IPS екрана на устройството, интегрираната аудио технология Qualcomm Aqstic™ осигурява висококачествен съраунд звук. Лаптопът с Windows 10 Pro може да се похвали с 24-часа живот на батерията1, предлагайки по този начин многодневно  използване, както и със сензор за пръстов отпечатък, който поддържа безопасен логин в системата чрез Windows Hello.

Останете свързани в движение чрез 5G връзка

Новите лаптопи Spin 7 включват Qualcomm X55 5G модем, поддържащ както mmWave, така и Sub-6 честоти. Поддръжката на sub-6 спектъра предоставя на потребителите надеждна връзка за пренос на данни, докато технологията за mmWave спектъра позволява на потребителите да се възползват от предимствата на най-бързите 5G скорости, възможни при наличието на подходяща инфраструктура. От по-практична гледна точка, скоростта, ниската латентност и независимостта, предлагани от 5G, означават, че Spin 7 е в състояние да се справи с изискванията на съвременния бизнес. Тъй като отдалечената работа става все по-масова тенденция, високоскоростният 5G гарантира, че потребителите винаги могат да останат свързани за ефективна производителност в движение.

Advertisement

Четири отличителни формфактора

Дизайнът на Spin 7 надхвърля атрактивността на формата и цели да даде разнообразни възможности за работа на потребителите чрез различни формфактори: лаптоп, таблет, палатка и режими на презентиране. Тези формфактори са възможни благодарение на 360-градусовия шарнирен дизайн на Acer, чрез който също така корпусът се повдига леко в режим лаптоп, за да се предостави ергономичност при писане. Корпусът на лаптопа включва и Acer Active Stylus, акумулаторен стилус с 4096 нива на чувствителност към натиск, който използва Wacom AES 1.0, за да предложи на потребителите автентично преживяване при изчертаване на скици или писане на бележки върху сензорния екран на устройството.

Ултрапреносим за професионалисти с грижа към стила

Spin 7 е 14-инчов конвертируем лаптоп, предназначен за професионалисти, които се грижат за стила, с полиран корпус steam blue със златни акценти. Корпусът от магнезиево-алуминиева сплав позволява постигане на тегло от само 1,4 kg и дебелина 15,9 mm, което го прави достатъчно портативен, за да „изчезне“ на практика в раница или куфарче. Това внимание към детайла се простира и към 14-инчовия Full HD IPS екран на лаптопа, който покрива 100% от цветовата sRGB гама, осигурявайки живи и контрастни цветове.

Антимикробни решения2 за по-безопасно използване

Advertisement

Сензорният дисплей е покрит със слой от стъкло Corning® Gorilla® Glass. Доказано е, че BPR и EPA-съвместимият антимикробен агент със сребърни йони в повърхностното покритие на клавиатурата и  тъчпада показва постоянно висока степен на микробно редуциране за широк спектър от бактерии съгласно протокол за изпитване JIS Z 2801 & ISO 22196.

Конкретните спецификации, цени и наличности варират в зависимост от региона. За да научите повече за наличностите, техническите характеристики на продукта и цените за конкретни пазари, моля, свържете се с най-близкия офис на Acer чрез www.acer.com.

Continue Reading
Advertisement