Connect with us

Tехнологии

Acer представя ново поколение OLED гейминг монитори

Avatar

Публикувано

на

67622d46 ec17 97ee 2715 0758928d6bcd jpg

Днес Acer обяви три нови гейминг монитора от серия Predator, предназначени да изкушат професионалните геймъри и ентусиасти, които търсят надеждни устройства за ежедневна употреба. Новите модели включват Predator X27U F3, Predator X34 X5 и Predator X32 X3, отличаващи се с впечатляващи OLED екрани, висока честота на опресняване и безупречна производителност.

Тези мощни монитори са съвместими с NVIDIA® G-SYNC™, което елиминира прекъсванията, трептенето и визуалните артефакти за перфектно преживяване. Мониторите безпроблемно интегрират AMD FreeSync Premium™ Pro, за да елиминират остатъчните изображения и осигурят плавност и гаранция, че всеки кадър е безупречен. С истинска 10-битова дълбочина на цвета, кинематографичните визуализации завладяват с удивителен контраст и ярки цветове. Предоставят допълнително подобрени от DCI-P3 99% цветова гама и Delta E<1 цветова точност. Освен това, VESA DisplayHDR™ True Black 400 гарантира дълбоки черни тонове и невероятна яркост за реалистични визуализации.

Predator X27U F3: демон на скоростта за сериозни геймъри
Predator X27U F3 е 27-инчов OLED монитор за игри, създаден за невероятна скорост и екстремно плавен геймплей с изумителна честота на опресняване от 480 Hz и време за реакция на пикселите от 0.01 ms. Той пренася феновете в свят на зашеметяващи визуализации с WQHD (2560×1440) резолюция за още по-ясни детайли. Оборудван с Type-C и два HDMI 2.1 порта, мониторът поддържа както конзолна, така и PC игра, а стойката му включва поставка за монтаж на статив, което позволява на геймърите и стриймърите да прикрепят аксесоари като уеб камера или лампа за екрана.

Predator X32 X3: 4K мощност за зашеметяващи визуализации
Predator X32 X3 предлага голям 31.5-инчов 4K UHD (3840×2160) OLED екран с честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция от 0.03 ms (GTG), което осигурява зашеметяващо бърз и плавен геймплей. С динамична честота и резолюция, страстните играчи могат да приоритизират честотата на опресняване или резолюцията, съобразявайки гейминг изживяването със своите нужди. Те могат да изберат между зашеметяващите режими на 4K UHD при 240 Hz или плавна игра на FHD при 480 Hz в зависимост от изискванията и текущата задача. С Type-C и два HDMI 2.1 порта, Predator X32 X3 също така предлага универсална свързаност както за конзолни, така и за PC сесии.

Predator X34 X5: огромен извит екран и невероятна скорост за конкурентно предимство
Predator X34 X5 е създаден да доминира на бойното поле с огромния си екран и първокласно представяне. Феновете, търсещи потапящо изживяване, ще бъдат впечатлени от широкия изглед на извития 1800R екран и UWQHD (3440×1440) OLED панел на монитора. За безпроблемен геймплей със светкавична скорост, мониторът осигурява изумителна честота на опресняване от 240 Hz и почти мигновено време за реакция от 0.03 ms (G to G). Два HDMI 2.1 порта, DisplayPort и Type-C осигуряват отлични опции за свързване.

Advertisement

Predator OLED монитори: надеждни гейминг партньори
За максимален комфорт новите монитори предлагат още регулиране на наклона и височината, което позволява на феновете да намерят идеалния ъгъл за гледане във всяка обстановка. Оборудвани допълнително с два 5-ватови високоговорителя за качествено аудио и вграден превключвател за периферни устройства, те осигуряват лесна смяна между два компютъра с един комплект клавиатура и мишка. Създадени за дълги гейминг сесии, новите монитори разполагат с технологиите BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-Dimming и ComfyView, които помагат за предотвратяване на умората на очите.

Acer също така внедри няколко механизма за защита на OLED екрана с цел да удължи живота на монитора и да поддържа качество на изображението. Това включва Display Saver (винаги активно) за автоматично затъмняване при липса на активност, Constant Brightness, както и Image Retention Refresh и Screen Move (винаги активно), за да се минимизира появата на засядащи пиксели и изображения.

Continue Reading
Advertisement