Открийте ни и в

Tехнологии

Acronis дава възможност на организациите да подобрят киберзащитата си с помощта на Аcronis Cyber Services

MIKA

публикувано

на

Acronis дава възможност на организациите да подобрят киберзащитата си с помощта на Аcronis Cyber Services 26

С помощта на Acronis Cyber Services компаниите могат да подобрят своята киберзащита чрез комбинация от оценки на риска, оценка на уязвимостта, тестове за проникване, реагиране при инциденти и обучение за повишаване информираността на всеки в зависимост от неговата индивидуална роля в организацията.

Киберзаплахите продължават да се развиват, което означава, че всички компании трябва да бъдат активни в своето планиране и обучение по киберсигурност. За съжаление, в исторически план, оценките, най-добрите практики и обучения са били твърде скъпи и сложни, за да се прилагат от другите, освен от големите организации. Със стартирането на Acronis Cyber Services ние правим решенията за киберзащита по-лесно достъпни, за да може всяка компания да има удобна, ефективна и сигурна киберзащита, която е необходима днес“, заяви Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Аcronis.

Три мощни услуги

Acronis Cyber Services е набор от модерни услуги, предоставяни от най-добрите експерти по киберсигурност, който включва:

Acronis Security Assessment Services, включващи проверка на уязвимостта и тестове за проникване, които дават възможност на организациите да идентифицират рисковете за своите критични данни, да разберат как да смекчат сложните проблеми със защитата в  сценарии от реалния свят и да бъдат готови да прилагат по-добри политики за сигурност за своите технологии, хора и бизнес процеси.

Acronis Security Awareness Training гарантира, че служителите на организацията и ИТ персоналът са добре обучени за съвременните практики за защита и че ръководителите знаят как да откриват най-новите фишинг атаки, насочени към тях. Компании, които работят при спазването на разпоредби и регулаторни изисквания като GDPR, също могат да се възползват от обучителните модули, предоставяни от Acronis.

Acronis Incident Response Service създава план с предварително уточнени условия за реакция при инциденти на ниво организация. Тези услуги подобряват способността на организацията да се възстановява бързо, да отговаря на регулаторните изисквания, да събира доказателства за бъдещи правни искания.

Този набор от услуги засилва способността на Acronis да предоставя пълна киберзащита, като адресира петте вектора на киберзащитата: гарантиране на безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS).

Ръководейки се от този изчерпателен подход, Acronis помага на организациите да преодолеят голямото разнообразие от предизвикателства, пред които са изправени съвременните ИТ екипи – включително по-високата сложност, защитата и разходите – чрез предоставяне на лесни, ефективни и сигурни решения.

Acronis Cyber Services дава възможност на доставчиците на услуги да разширят портфолиото си с редица услуги от световна класа чрез един договор с надежден доставчик като Acronis, вместо да сключват множество договори.

Разширяване на визията за киберзащита

Добавянето на Acronis Cyber Services е най-новата стъпка на Acronis за разширяване на своята визия за съвременна киберзащита, която е в центъра на предстоящия Acronis Cyber Summit в Маями.

Събитието ще се проведе в периода 13-16 октомври 2019 г. и ще събере на едно място разработчици, дистрибутори, доставчици на услуги и корпоративни ИТ организации, които искат да създават нови контакти, да учат и да споделят знание в областта на киберзащитата.

За повече информация относно Acronis Cyber Summit и отстъпка за ранна регистрация – https://acronis.events/summit2019/.

За Acronis

Acronis е световен лидер в областта на киберзащита, решаващ предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS), с иновативно създаване на резерви копия, сигурност, възстановяване след срив и решения за синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Благодарение на технологията на изкуствения интелект и удостоверяването на данни на базата на блокчейн, Acronis защитава всички данни и приложения във всяка среда.

С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, 80% от компаниите на Fortune 1000 се доверяват на Аcronis, който има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

Български софтуер, ползван от ООН и най-големите компании в света, вече и с платформа за виртуални събития

MIKA

публикувано

на

от

Български софтуер, ползван от ООН и най-големите компании в света, вече и с платформа за виртуални събития 27

Evalato, българският софтуер за организиране на награди и конкурси, вече предлага и платформа от ново поколение за организиране на виртуални събития. Сред клиентите на Evalato са организации като ООН, WWF, Ройтерс, Zeiss, Червения кръст, Vodafone и още хиляди потребители от целия свят.

“Това, че български софтуер има такъв успех на международния пазар показва, че когато искаш и можеш, държавата не е спирачка и границите не са фактор. Над 60% от клиентите ни са от САЩ и Великобритания. Нашата тайна е проста: безкомпромисно качество и постоянно развитие на продукта на база нуждите на клиентите ни. Собственият ни богат опит като организатори на събития и конкурси също е един от важните фактори за успех – затова и създаваме иновативни, практични и предпочитани решения”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Еvalato.

За разлика от повечето познати решения на пазара за организиране на виртуални събития, които са подходящи най-вече за уебинари и конферентен тип събития, това на Evalato е разработено специално за изложения, кариерни екпота, b2b нетуъркинг събития, бранд активации и други събития, където се търси целенасочена и ефективна връзка между участниците. Платформата поддържа български език и българска валута, както и още 40+ езика и 160+ валути от цял свят.

“Решихме да създадем Evalato Events, подтикнати от нуждата за ефективно и интуитивно решение за виртуални събития, които изискват целенасочени и ползотворни 1:1 срещи между участниците. Затова и създадохме решение, което да се отличава от конкурентите с лесна и бърза регистрация, мачмейкинг технология от ново поколение и несравнимо потребителско изживяване”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на Еvalato.

За да научите повече за платформата, посетете https://evalato.com/events/

 

Продължете понататък

Tехнологии

Ексклузивно предложение от Vivacom – PlayStation®5 на специална цена с пакет EON PREMIUM

MIKA

публикувано

на

от

Ексклузивно предложение от Vivacom - PlayStation®5 на специална цена с пакет EON PREMIUM 28

PS5 идва в комплект с втори DualSense™ контролер и 2 игри, а PS5 Digital – с втори DualSense™ контролер и абонамент за 365 дни за PlayStation®Plus

Най-търсената игрова конзола PlayStation®5 отново е налична в търговската мрежа на VIVACOM. Тя се предлага на специална цена в комбинация с пакет EON PREMIUM в магазините на оператора. Само във VIVACOM PS5 идва в комплект с втори DualSense™ контролер и игрите Spiderman Ultimate Edition и Sackboy: A Big adventure, a PS5 Digital е в комплект с втори DualSense™ контролер и абонамент за 365 дни за PlayStation®Plus. Ексклузивната оферта предоставя достъп до още по-реалистично гейминг преживяване с изцяло ново поколение PlayStation® игри и супер бърз интернет в GIGA мрежата на VIVACOM. С пакета EON PREMIUM клиентите могат да се насладят още на иновативната TV платформа и богатото съдържание на EON Видеотека. Количествата от конзолите са лимитирани и са на специална цена с EON PREMIUM, само в магазините на VIVACOM.

Най-новата игрова конзола разкрива пред феновете неподозирани гейминг възможности и се предлага в две версии – модел с Ultra HD Blu-ray драйв и дигитална версия без дисково устройство, която се нарича PlayStation 5 Digital Edition. И двете версии на PS5 използват персонализиран централен и графичен процесор и ултра бързата 825 GB SSD памет, правещи гейминг изживяването още по-пълноценно.

Конзолите предлагат 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция и имат HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове.

PlayStation®5 е последно поколение игрална конзола, създадена от Sony Interactive Entertainment. Тя има атрактивен и иновативен дизайн и предлага достъп на геймърите до най-желаните нови игри.

Пълна информация за пакетите EON можете да намерите тук: https://www.VIVACOM.bg/bg/eon

 

Продължете понататък
„Най-странните предмети“ по Viasat History - поглед към живота и умовете на нашите предци 29
Събитияпреди 24 минути

„Най-странните предмети“ по Viasat History – поглед към живота и умовете на нашите предци

Една жена минава през ада, за да спаси децата си в „Когато Луната снизхожда“ от Надя Хашими 30
Културапреди 59 минути

Една жена минава през ада, за да спаси децата си в „Когато Луната снизхожда“ от Надя Хашими

Тревожни данни за организацията на болничния престой при майките, родили преждевременно 31
Обществопреди един час

Тревожни данни за организацията на болничния престой при майките, родили преждевременно

СОНИК СТАРТ засади над 200 дръвчета в Седмицата на гората  32
Събитияпреди един час

СОНИК СТАРТ засади над 200 дръвчета в Седмицата на гората 

TRIGAIDA представя новото мултижанрово съкровище на музикалния пазар – албумът ELATE 33
Музикапреди 3 часа

TRIGAIDA представя новото мултижанрово съкровище на музикалния пазар – албумът ELATE

„Архив на изгубените деца“ от мексиканската писателка Валерия Луисели 34
Културапреди 3 часа

„Архив на изгубените деца“ от мексиканската писателка Валерия Луисели

Viasat Explore: Как се строи новата суперканализация на Лондон за 5 милиарда паунда 35
Обществопреди 3 часа

Viasat Explore: Как се строи новата суперканализация на Лондон за 5 милиарда паунда

Завръщаме се в кината с нещо „За душата“ 36
Кинопреди 3 часа

Завръщаме се в кината с нещо „За душата“

Балет „Арабеск“ представя „Опера Diva“ с вечната музика на Белини, Верди, Пучини и специалното участие на Веса Тонова 37
Музикапреди 4 часа

Балет „Арабеск“ представя „Опера Diva“ с вечната музика на Белини, Верди, Пучини и специалното участие на Веса Тонова

Как дерматолозите лекуват белезите от акне? 38
Lifestyleпреди 4 часа

Как дерматолозите лекуват белезите от акне?

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение 39
Културапреди 1 седмица

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Нова книга изд. ЕРА - "Сапфиреният залив" от Холи Мартин 40
Културапреди 1 седмица

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Скандал, който свали правителство 41
Кинопреди 1 седмица

Скандал, който свали правителство

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България 42
Lifestyleпреди 1 седмица

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия 43
Културапреди 1 седмица

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование 44
Lifestyleпреди 1 седмица

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова 45
Обществопреди 1 седмица

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

CMTEN разкри "Music Box" 46
Премиерапреди 1 седмица

CMTEN разкри “Music Box”

„Процесът срещу Кристин Кийлър“ по Epic Drama 47
Кинопреди 4 седмици

„Процесът срещу Кристин Кийлър“ по Epic Drama

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров 48
Литературапреди 1 седмица

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров

Горещо