Connect with us

Tехнологии

Acronis придобива 5nine, за да добави унифицирано управление на облака и инструменти за сигурност към портфолиото си

Avatar

Публикувано

на

5nine предлага облачни решения за Hyper-V и първото и единствено многопластово решение без агент за сигурност за Hyper-V и Azure. Неговият иновативен, мощен и лесен за използване софтуер е проектиран, за да намали разходите, да увеличи производителността и да смекчи рисковете, свързани със сигурността.

Acronis ще интегрира технологията на 5nine в Acronis Cyber Platform, като ще предостави нови услуги чрез портала на Acronis Cyber Cloud Solutions. Решенията на 5nine ще позволят на доставчиците на управлявани услуги и ИТ организациите да започнат нов бизнес и да управляват нуждите на своите клиенти.

Заедно с 5nine, Acronis ще предложи на клиентите и партньорите си по-лесен начин за мигриране на работните натоварвания от тяхната физическа или виртуална инфраструктура към Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure или и двете. Способността на 5nine да обединява миграция, управление, мониторинг и иновативни инструменти и процеси за управление на натоварването дава възможност на клиентите да покрият петте вектора на киберзащитата – чрез осигуряването на  безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на всички данни, приложения и системи.

Комбинирайки се с Acronis, ние ще можем да ускорим иновациите на продуктите, да разширим канала си за дистрибуция и да използваме нашата технология, за да отговорим на изискванията на клиентите“, каза Karen Armor, главен изпълнителен директор на 5nine. „Със знанията, натрупани от почти десетилетия опит в управлението и защитата на виртуални машини на Microsoft, от името на нашите клиенти, ние сме сигурни, че това придобиване ще ускори възприемането на облака и ще предостави сигурно и надеждно внедряване на облачната инфраструктура по цял свят.“

Acronis вижда ползата в предлагането на услугите на 5nine на своята партньорска общност, състояща се от 50 000 партньори, което позволява на доставчиците на управлявани услуги и доставчиците на облачни услуги да управляват по-добре своите натоварвания на хибридна инфраструктура.

Advertisement

Добавяйки решенията на 5nine към нашето портфолио от продукти и услуги за киберзащита, ние даваме на нашите партньори и клиенти лесен начин да приемат хибридната облачна платформа на Microsoft. С помощта на комбинирано решение, организациите ще могат да мигрират всички или избирани натоварвания към облака и след това да управляват, както локални, така и облачни виртуални машини с един интерфейс. Предвиждаме да комбинираме функционалността на двете решения, което да доведе до по-добър мониторинг от страна на ИТ администраторите, управление и осигуряване на киберзащита за всички натоварвания, независимо от местоположението им.“ каза Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Аcronis.

Acronis планира да инвестира и развива всепризнатите Cloud Management, Cloud Migration и Security Platform на 5nine. И двете компании имат богат опит и достигат до екосистемата на Microsoft и като Microsoft Gold сертифицирани партньори, те планират да продължат да правят иновации.

За Аcronis

Acronis е лидер света на киберзащитата – разрешаващ предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) с помощта на иновативно архивиране, сигурност, възстановяване при срив и решения за синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове, работещи в хибридни облачни среди: локални, в облака или на ръба. Благодарение на технологиите на изкуствения интелект и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни, приложения и системи във всяка среда, включително физическа, виртуална, облачна и мобилна.

С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, поддържани от Аcronis, дистрибутори и ISV партньори, 100% от компаниите от Fortune 1000 се доверяват на Аcronis, които има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

Advertisement

За 5nine

5nine предлага мощно, интегрирано и мащабируемо решение за управление и обезпечаване на работните натоварвания в Microsoft Cloud  – публични, частни или хибридни. ИТ администраторите и доставчиците на услуги, които се нуждаят от повече контрол и видимост на децентрализираната инфраструктура, разчитат на безпроблемния и елегантен подход на 5nine към миграцията в облака, управлението на облака, мониторинга на облака, архивирането на облака и облачната сигурност. За повече информация за 5nine, посетете https://www.5nine.com  и последвайте @ 5nine_Software в Tуитър.

Continue Reading
Advertisement