Открийте ни и в

Tехнологии

Acronis придобива 5nine, за да добави унифицирано управление на облака и инструменти за сигурност към портфолиото си

MIKA

публикувано

на

Acronis придобива 5nine, за да добави унифицирано управление на облака и инструменти за сигурност към портфолиото си 26

5nine предлага облачни решения за Hyper-V и първото и единствено многопластово решение без агент за сигурност за Hyper-V и Azure. Неговият иновативен, мощен и лесен за използване софтуер е проектиран, за да намали разходите, да увеличи производителността и да смекчи рисковете, свързани със сигурността.

Acronis ще интегрира технологията на 5nine в Acronis Cyber Platform, като ще предостави нови услуги чрез портала на Acronis Cyber Cloud Solutions. Решенията на 5nine ще позволят на доставчиците на управлявани услуги и ИТ организациите да започнат нов бизнес и да управляват нуждите на своите клиенти.

Заедно с 5nine, Acronis ще предложи на клиентите и партньорите си по-лесен начин за мигриране на работните натоварвания от тяхната физическа или виртуална инфраструктура към Acronis Cyber Infrastructure, Microsoft Azure или и двете. Способността на 5nine да обединява миграция, управление, мониторинг и иновативни инструменти и процеси за управление на натоварването дава възможност на клиентите да покрият петте вектора на киберзащитата – чрез осигуряването на  безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на всички данни, приложения и системи.

Комбинирайки се с Acronis, ние ще можем да ускорим иновациите на продуктите, да разширим канала си за дистрибуция и да използваме нашата технология, за да отговорим на изискванията на клиентите“, каза Karen Armor, главен изпълнителен директор на 5nine. „Със знанията, натрупани от почти десетилетия опит в управлението и защитата на виртуални машини на Microsoft, от името на нашите клиенти, ние сме сигурни, че това придобиване ще ускори възприемането на облака и ще предостави сигурно и надеждно внедряване на облачната инфраструктура по цял свят.“

Acronis вижда ползата в предлагането на услугите на 5nine на своята партньорска общност, състояща се от 50 000 партньори, което позволява на доставчиците на управлявани услуги и доставчиците на облачни услуги да управляват по-добре своите натоварвания на хибридна инфраструктура.

Добавяйки решенията на 5nine към нашето портфолио от продукти и услуги за киберзащита, ние даваме на нашите партньори и клиенти лесен начин да приемат хибридната облачна платформа на Microsoft. С помощта на комбинирано решение, организациите ще могат да мигрират всички или избирани натоварвания към облака и след това да управляват, както локални, така и облачни виртуални машини с един интерфейс. Предвиждаме да комбинираме функционалността на двете решения, което да доведе до по-добър мониторинг от страна на ИТ администраторите, управление и осигуряване на киберзащита за всички натоварвания, независимо от местоположението им.“ каза Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Аcronis.

Acronis планира да инвестира и развива всепризнатите Cloud Management, Cloud Migration и Security Platform на 5nine. И двете компании имат богат опит и достигат до екосистемата на Microsoft и като Microsoft Gold сертифицирани партньори, те планират да продължат да правят иновации.

За Аcronis

Acronis е лидер света на киберзащитата – разрешаващ предизвикателства, свързани с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) с помощта на иновативно архивиране, сигурност, възстановяване при срив и решения за синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове, работещи в хибридни облачни среди: локални, в облака или на ръба. Благодарение на технологиите на изкуствения интелект и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни, приложения и системи във всяка среда, включително физическа, виртуална, облачна и мобилна.

С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, поддържани от Аcronis, дистрибутори и ISV партньори, 100% от компаниите от Fortune 1000 се доверяват на Аcronis, които има над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

За 5nine

5nine предлага мощно, интегрирано и мащабируемо решение за управление и обезпечаване на работните натоварвания в Microsoft Cloud  – публични, частни или хибридни. ИТ администраторите и доставчиците на услуги, които се нуждаят от повече контрол и видимост на децентрализираната инфраструктура, разчитат на безпроблемния и елегантен подход на 5nine към миграцията в облака, управлението на облака, мониторинга на облака, архивирането на облака и облачната сигурност. За повече информация за 5nine, посетете https://www.5nine.com  и последвайте @ 5nine_Software в Tуитър.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

Български софтуер, ползван от ООН и най-големите компании в света, вече и с платформа за виртуални събития

MIKA

публикувано

на

от

Български софтуер, ползван от ООН и най-големите компании в света, вече и с платформа за виртуални събития 27

Evalato, българският софтуер за организиране на награди и конкурси, вече предлага и платформа от ново поколение за организиране на виртуални събития. Сред клиентите на Evalato са организации като ООН, WWF, Ройтерс, Zeiss, Червения кръст, Vodafone и още хиляди потребители от целия свят.

“Това, че български софтуер има такъв успех на международния пазар показва, че когато искаш и можеш, държавата не е спирачка и границите не са фактор. Над 60% от клиентите ни са от САЩ и Великобритания. Нашата тайна е проста: безкомпромисно качество и постоянно развитие на продукта на база нуждите на клиентите ни. Собственият ни богат опит като организатори на събития и конкурси също е един от важните фактори за успех – затова и създаваме иновативни, практични и предпочитани решения”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Еvalato.

За разлика от повечето познати решения на пазара за организиране на виртуални събития, които са подходящи най-вече за уебинари и конферентен тип събития, това на Evalato е разработено специално за изложения, кариерни екпота, b2b нетуъркинг събития, бранд активации и други събития, където се търси целенасочена и ефективна връзка между участниците. Платформата поддържа български език и българска валута, както и още 40+ езика и 160+ валути от цял свят.

“Решихме да създадем Evalato Events, подтикнати от нуждата за ефективно и интуитивно решение за виртуални събития, които изискват целенасочени и ползотворни 1:1 срещи между участниците. Затова и създадохме решение, което да се отличава от конкурентите с лесна и бърза регистрация, мачмейкинг технология от ново поколение и несравнимо потребителско изживяване”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на Еvalato.

За да научите повече за платформата, посетете https://evalato.com/events/

 

Продължете понататък

Tехнологии

Ексклузивно предложение от Vivacom – PlayStation®5 на специална цена с пакет EON PREMIUM

MIKA

публикувано

на

от

Ексклузивно предложение от Vivacom - PlayStation®5 на специална цена с пакет EON PREMIUM 28

PS5 идва в комплект с втори DualSense™ контролер и 2 игри, а PS5 Digital – с втори DualSense™ контролер и абонамент за 365 дни за PlayStation®Plus

Най-търсената игрова конзола PlayStation®5 отново е налична в търговската мрежа на VIVACOM. Тя се предлага на специална цена в комбинация с пакет EON PREMIUM в магазините на оператора. Само във VIVACOM PS5 идва в комплект с втори DualSense™ контролер и игрите Spiderman Ultimate Edition и Sackboy: A Big adventure, a PS5 Digital е в комплект с втори DualSense™ контролер и абонамент за 365 дни за PlayStation®Plus. Ексклузивната оферта предоставя достъп до още по-реалистично гейминг преживяване с изцяло ново поколение PlayStation® игри и супер бърз интернет в GIGA мрежата на VIVACOM. С пакета EON PREMIUM клиентите могат да се насладят още на иновативната TV платформа и богатото съдържание на EON Видеотека. Количествата от конзолите са лимитирани и са на специална цена с EON PREMIUM, само в магазините на VIVACOM.

Най-новата игрова конзола разкрива пред феновете неподозирани гейминг възможности и се предлага в две версии – модел с Ultra HD Blu-ray драйв и дигитална версия без дисково устройство, която се нарича PlayStation 5 Digital Edition. И двете версии на PS5 използват персонализиран централен и графичен процесор и ултра бързата 825 GB SSD памет, правещи гейминг изживяването още по-пълноценно.

Конзолите предлагат 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция и имат HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове.

PlayStation®5 е последно поколение игрална конзола, създадена от Sony Interactive Entertainment. Тя има атрактивен и иновативен дизайн и предлага достъп на геймърите до най-желаните нови игри.

Пълна информация за пакетите EON можете да намерите тук: https://www.VIVACOM.bg/bg/eon

 

Продължете понататък
Сборникът с разкази „Хора“ от Катерина Хапсали вече в наличност 29
Културапреди 14 часа

Сборникът с разкази „Хора“ от Катерина Хапсали вече в наличност

Одри Тоту е звездата – този петък по FilmBox Extra 30
Кинопреди 15 часа

Одри Тоту е звездата – този петък по FilmBox Extra

Royal Blood разкриха ‘Boilermaker’ 31
Музикапреди 15 часа

Royal Blood разкриха ‘Boilermaker’

Композиторът Петър Дундаков с мащабен музикален проект 32
Музикапреди 16 часа

Композиторът Петър Дундаков с мащабен музикален проект

"Wasteland" - млади художници представят загадъчни персонажи в галери УниАрт на НБУ 33
Културапреди 16 часа

“Wasteland” – млади художници представят загадъчни персонажи в галери УниАрт на НБУ

„Най-странните предмети“ по Viasat History - поглед към живота и умовете на нашите предци 34
Събитияпреди 16 часа

„Най-странните предмети“ по Viasat History – поглед към живота и умовете на нашите предци

Една жена минава през ада, за да спаси децата си в „Когато Луната снизхожда“ от Надя Хашими 35
Културапреди 17 часа

Една жена минава през ада, за да спаси децата си в „Когато Луната снизхожда“ от Надя Хашими

Тревожни данни за организацията на болничния престой при майките, родили преждевременно 36
Обществопреди 17 часа

Тревожни данни за организацията на болничния престой при майките, родили преждевременно

СОНИК СТАРТ засади над 200 дръвчета в Седмицата на гората  37
Събитияпреди 17 часа

СОНИК СТАРТ засади над 200 дръвчета в Седмицата на гората 

TRIGAIDA представя новото мултижанрово съкровище на музикалния пазар – албумът ELATE 38
Музикапреди 18 часа

TRIGAIDA представя новото мултижанрово съкровище на музикалния пазар – албумът ELATE

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение 39
Културапреди 1 седмица

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Нова книга изд. ЕРА - "Сапфиреният залив" от Холи Мартин 40
Културапреди 1 седмица

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Скандал, който свали правителство 41
Кинопреди 1 седмица

Скандал, който свали правителство

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия 42
Културапреди 1 седмица

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование 43
Lifestyleпреди 1 седмица

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България 44
Lifestyleпреди 1 седмица

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова 45
Обществопреди 1 седмица

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

CMTEN разкри "Music Box" 46
Премиерапреди 1 седмица

CMTEN разкри “Music Box”

„Процесът срещу Кристин Кийлър“ по Epic Drama 47
Кинопреди 4 седмици

„Процесът срещу Кристин Кийлър“ по Epic Drama

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров 48
Литературапреди 1 седмица

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров

Горещо