Connect with us

Tехнологии

Acronis стана официален партньор за киберзащита на американския отбор по бейзбол San Diego Padres

Avatar

Публикувано

на

Технологиите и решенията на Acronis са проектирани на база на принципа, известен като Петте вектора на киберзащитата, а именно безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) на данните. Това гарантира, че данните, приложенията и системите са подсигурени и лесно достъпни, за да подпомогат ежедневната работа на бизнеса и организациите.

Padres ще използват решенията на Acronis, за да защитят десетките ESXi виртуални машини и стотиците си потребители на Microsoft Office 365. Acronis ще осигури лесна, ефективна и сигурна киберзащита за над 400TB  ценни данни.

Бейзболът, както и всички други големи професионални спортове, все повече разчита на данните,” каза Ray Chan, вицепрезидент по информационни технологии в Padres. “Възможността да се доверим на легитимността на нашите данни се превърна в основна бизнес нужда и Acronis има доказан опит в осигуряването на киберзащитата, от която се нуждаем, за да запазим данните си.”

Основателят и главен изпълнителен директор на Acronis, Сергей Белоусов, каза, “Днешната технология, която се използва за събиране на спортни научни данни, е невероятна. От изключително точните акселерометри до високоскоростните камери, никога не е било по-лесно да се представят върхови резултати на играчите и те да проведат най-ефективните игри. Киберзащитата, осигурена от Acronis, защитава тези критични данни и повишава увереността, че те са автентични и не са били подправени. Изключително сме доволни, че си партнираме със San Diego Padres, които напълно разбират значението на киберзащитата и показаха силен стремеж да се превърнат в #CyberFit организация.”

Партньорството бе официално обявено по време на събитието Padres FanFest в Сан Диего, Калифорния. Присъстваха ръководители от Acronis и San Diego Padres, ВИП партньори и медии.

Advertisement

За Acronis

Acronis е лидер в света на киберзащитата – разрешавайки предизвикателствата, свързани с безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) чрез иновативно архивиране, защита, възстановяване при срив и решения за синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове, работещи в хибридни облачни среди: локални, в облака или на ръба. Благодарение на технологиите на базата на изкуствен интелект и удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, Acronis защитава всички данни, приложения и системи във всяка среда, включително физическа, виртуална, облачна и мобилна.

С 500 000 бизнес клиенти и мощна световна общност от API доставчици на услуги, дистрибутори и ISV партньори, 100% от компаниите на Fortune 1000 се доверяват на Acronis, притежаващ над 5 милиона клиенти. С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. Научете повече на acronis.com.

Continue Reading
Advertisement