Connect with us

Tехнологии

Acronis стана официален партньор на американския Уошингтън Редскинс

Avatar

Публикувано

на

снимка: FoxNews

Лесните, ефективни и сигурни решения за киберзащита на Acronis ще защитят ценните данни на екипа, така че той да бъде #CyberFit и готов да поеме предизвикателствата през 2020 г. и след това.

С това партньорство Acronis ще помогне на Уошингтън Редскинс, тъй като те са заети с подготовката си за предстоящия сезон и ще продължат да адаптират бизнес процесите си  във връзка с променящата се глобална среда поради пандемията от COVID-19. Докато вирусът държи спортовете на живо във временна пауза, Acronis и Уошингтън Редскинс използват възможността за започване на редица съвместни проекти за по-ефективно и сигурно управление на огромния им обем от данни и сложната цифрова среда.

Тъй като организационните операции се преместиха в дигитална и виртуална среда, Уошингтън Редскинс продължиха нововъведенията в подготовката си за Националната футболна лига на САЩ, Сезон 2020.

Поради това развитие в онлайн пространството, се увеличават, както стойността на данните, приложенията и системите, така и техния информационен характер. А докато спортните мачове са поставени на пауза предвид настоящата ситуация в световен план, киберпрестъпниците са по-активни от всякога. Те увеличават мащаба на своите текущи дейности с допълнителен рансъмуер, софтуер за фишинг и други съвременни атаки, което прави киберзащитата на данни и системи и това да бъдеш винаги #CyberFit, по-важни от всякога.

Advertisement

С Acronis данните, приложенията и системите на Уошингтън Редскинс ще бъдат напълно защитени. Технологиите и решенията на Acronis са проектирани около принцип, известен като Петте вектора на киберзащитата, а именно безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Това гарантира, че данните, приложенията и системите са сигурни и лесно достъпни за безпроблемно ежедневно функциониране на организациите – дори през настоящите времена, изпълнени с много предизвикателства за бинеса.

“Радваме се да приветстваме Acronis в семейството на Уошингтън Редскинс като наш официален партньор за киберзащита.” каза Скот Шефърд, Старши вицепрезидент, Уошингтън Редскинс. “Киберзащитата на Acronis ще помогне да се запазят данните ни, като същевременно се засили работата на нашата организация.”

Основателят и изпълнителен директор на Acronis, Сергей Белоусов, каза,

“Технологията за киберзащита на Acronis продължава да помага на нашите спортни партньори да станат #CyberFit, като защитава ценните им данни при натоварвания и гарантира надеждност на ИТ през тези бурни времена. Горди сме, че си партнираме с легендарен отбор като Уошингтън Редскинс  и очакваме с нетърпение бъдещи, съвместни и успешни иновации.”

За повече информация относно #CyberFit технологичните партньорства на Acronis , моля, посетете https://acronis.sport

Acronis определя стандарта за киберзащита чрез иновативно създаване на резервни копия, анти-рансъмуер, възстановяването след срив, съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Благодарение на своята всепризната технология за активна защита, базирана на изкуствен интелект, удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, и уникалната  хибридна облачна архитектура, Acronis защитава всички данни във всяка среда – включително физическа, виртуална, облачна, приложна, при мобилни натоварвания – всичко това на ниска и предвидима цена.

Основана в Сингапур през 2003 г. и учредена в Швейцария през 2008 г., към настоящия момент Acronis има повече от 1500 служители на 33 локации в 18 държави. На решенията на Acronis се доверяват повече от 5,5 милиона потребители и 500 000 предприятия, включително 100% от компаниите на Fortune 1000. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 150 държави на повече от 30 езика. Научете повече на acronis.com.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement