Connect with us

Tехнологии

ADATA анонсира ново външно SSD устройство с RGB подсветка

Avatar

Публикувано

на

SE900G 3

ADATA Technology анонсира своя нов модел външно SSD с RGB осветление. SE900G разполага с USB 3.2 Gen2x2 интерфейс и достига скорости на четене и запис до 2000MB/s. Това прави новият SSD модел близо двадесет и пет пъти по-бърз от стандартен външен твърд диск, като 10GB 4K HD файл може да бъде прехвърлен само за десет секунди.

Освен отличната си производителност, SE900G се предлага и с атрактивен RGB дизайн, чието осветление покрива 74% от предния текстуриран панел.

SE900G ще се предлага в няколко варианта (512GB / 1TB / 2TB), което го прави напълно подходящ за създателите на съдържание и любителите на гейминга. SE900G поддържа всички основни операционни системи, включително Android, macOS и Windows. Потребителите могат да се наслаждават на своите видеоклипове, снимки, музика и всичко останало във всеки един момент и лесно да ги споделят чрез SE900G с повечето устройства.

* Това твърдение се основава на сравнение между SE900G и ADATA HDD със скорост 80MB / s. Хардуерът, използван за сравнение, включва поддръжка за USB 3.2 Gen 2 и има инсталирани драйвери UASP. Действителната производителност може да варира в зависимост от хардуерната и софтуерната конфигурация.

** Действителното време за зареждане може да варира в зависимост от играта. Може да се изисква форматиране преди употреба с игрова конзола. За подробна съвместимост на игровата конзола, вижте ръководството за потребителя на вашата игрова конзола.

Advertisement

*** Софтуерът и хардуерът на хост устройството трябва да са съвместими и да поддържат външни твърди дискове, за да се използват функциите за архивиране и предаване на данни OTG. Поддържаните устройства включват: iPad Pro 2018 или по-нова версия, MacBook Pro 2019 или по-нова версия, MacBook Air 2019 или по-нова версия, Xbox One X и PlayStation® 4 Pro.

Continue Reading
Advertisement