Connect with us

Gaming

ADATA и XPG с нови продукти на CES 2023

Avatar

Публикувано

на

Тайванската компания ADATA и нейното подразделение XPG разкриха част от новите продукти, които ще покажат по време на CES 2023 под мотото „Make it Fusion, Make it Xtreme!“ Основният продукт, който ще бъде представен, е захранването XPG FUSION 1600W Titanium, разработено в сътрудничество с Delta Electronics. Посетителите ще могат да видят и сериите XPG CYBERCORE II и CORE REACTOR II, оборудвани с най-новите ATX 3.0 и PCIe 5.0.

ADATA също така ще представи впечатляващи устройства в други категории като XPG PCIe Gen5 SSD, който предлага патентован дизайн за разсейване на топлината, до 8TB място за съхранение и скорост на четене/запис до 14 000 MB/s. Редица наградени модели за памет и съхранение, както и продукти, фокусирани върху игрите в категории системи, шасита, компютри със специална тематика и периферни устройства, също ще присъстват на изложението.

Компанията ще покаже и решения за доставчици на системи и други търговски предприятия. Технологичните ентусиасти определено ще бъдат заинтригувани от модулите памет CXL (Compute Express Link) – революционен нов продукт, върху който ADATA ще обърне специално внимание.

Носители на награди за иновации

Компанията ще покаже своите нови устройства в категориите DRAM и SSD. ADATA SE920 вече спечели няколко награди и се гордее с титлата „Най-бърз външен SSD в света.“ С USB4, скорост на трансфер до 3800 MB/s и патентован дизайн за разсейване на топлината, не е чудно, че този продукт спечели наградата за иновации CES 2023, наградата за отлични постижения на Тайван и наградата Red Dot на Германия. Новата XPG CASTER DDR5 DRAM също ще присъства на CES. Този модул памет осигурява скорост на трансфер на данни до 8000 MT/s и е съвместим с най-новите дънни платки на Intel и AMD като освен това поддържа Intel XMP 3.0.

Advertisement

Освен високопроизводителни, марката също така се стреми да създава продукти, които са визуално привлекателни. На CES 2023 компанията ще представи редица устройства, които освен продуктивност, ще носят и наслада за очите. Един от най-забележителните примери ще бъде модулът памет ADATA ACE 6400 DDR5. Комбинацията от първокласна производителност и елегантен дизайн са достатъчно впечатляващи, за да може този продукт да бъде признат за победител в Japan Good Design Award.

CXL памет в помощ на корпоративните решения

ADATA ще представи CXL (Compute Express Link) модули памет със системен капацитет до 16TB. Тези тежкотоварни единици ще позволят на компании и проекти от всякакъв размер и тип бързо да подобрят възможностите на

своите системи чрез разширяване на ресурсите на паметта си с експоненциална скорост. Този мощен нов продукт е отличен избор за интензивни изчислителни проекти като разработка на AI, периферни изчисления, облачни сървъри и други интензивни операции.

Нови предложения от XPG

Advertisement

Подразделението за високопроизводителни устройства и гейминг пероферия на ADATA ще изведе своите предложения на следващо ниво през 2023 г. с няколко визуално зашеметяващи хардуерни подобрения като кутията XPG BATTLECRUISER II E-ATX с емблематичните четири панела от закалено стъкло и вградено ARGB осветление с персонализирани ефекти от безплатния софтуер за управление на екосистемата XPG PRIME.

Тази година XPG ще представи и своята специална линия от продукти MERA EDITION GEAR, включваща компонентни модели от множество категории като XPG LANCER RGB DDDR5 7200 DRAM Mera Edition, тематично шаси Mera, слушалки, клавиатура, мишка и подложка за мишка.

Continue Reading
Advertisement