Connect with us

Tехнологии

ADATA представя ICFP301-памет карта за Промишлена употреба

Avatar

Публикувано

на

На 23 декември, 2020 г. в Тайпе, Тайван – ADATA Technology, производител на DRAM модули, NAND Flash продукти, мобилни аксесоари, продукти за игра, електрически влакове и индустриални решения, представи памет картата  ADATA ICFP301 от индустриален клас CFexpress, компактно и високопроизводително решение за съхранение, подходящо за AI и интелигентни приложения, като автоматизация, HPC (високоскоростни изчисления), AI дълбоко обучение и интелигентен анализ на изображения.

Внедрявайки интерфейса PCIe Gen3x2 и съвместим с NVMe 1.3, той има скорост на четене/запис до 1600/1200MB в секунда. Използвайки 3D TLC NAND Flash с широкоспектърна работоспособност (-40 ° C до + 85 ° C), картата с памет може да поддържа оптимална производителност в сурови външни среди за отлична издръжливост. В допълнение, той също така поддържа технологии като LDPC ECC Engine за автоматично откриване и коригиране на грешки, технология за изравняване на износването, за да се гарантира, че данните се записват равномерно във всички сектори за удължен живот на продукта, и AES 256 Encryption и TCG Opal за сигурност на данните. Памет картата също така има 3000 рейтинг на програма/цикъл на изтриване за дълготрайна издръжливост и надеждност.

За да научите за наличността и цените на определени пазари, моля, свържете се с най-близкия представител на ADATA чрез industrial.adata.com.

Continue Reading
Advertisement