Открийте ни и в

Култура

adidas продължава историята на „Impossible Is Nothing“

Avatar

публикувано

на

adidas продължава историята на „Impossible Is Nothing“ 141

Vicky Free, снимка: PR

Тази година е изключително важна за спорта. adidas продължава историята на „Impossible Is Nothing“ с най-големия си ангажимент към жените. Водени от убеждението, че спортът има силата да промени животи, брандът ще се стреми да подкрепи онези, които прескачат бариерите и се борят за равенството на игрището и извън него.

По повод тазгодишната концепция на аdidas – Vicky Free, ръководител на глобалния маркетинг отдел в adidas, споделя:

„И тази пролет ще продължим с мисията на „Impossible Is Nothing“, за да създадем една силна и разнообразна общност от жени спортисти, които променят играта. Ние виждаме тяхната сила и празнуваме с тях успехи им. Нашият призив към всички жени е продължат да правят невъзможното възможно всеки ден. adidas е техен съюзник, поел мисията да създава иновации, отговарящи на техните нужни, и да им партнира във всички измерения на спорта.”

Със старта на Impossible Is Nothing, бранът си поставя за цел да подобри три ключови звена в спорта:

Продукти: В началото на 2022 г. се наблюдава вливане на огромни инвестиции за подобряването на продукти, които отговарят на нуждите на жените. През декември 2021 г. adidas представи Ultraboost 22, създаден да се справи с разликите между височината на женското и мъжкото стъпало, анатомията на петата и цикъла на походка. През тази година брандът се стреми да продължи с лансирането на нововъведения на пазара, а началото е поставено с подобряването на технологичния дизайн при изработката на спортните сутиени.

Хора: adidas е горд, дългогодишен партньор на едни от най-добрите спортисти, отбори и артисти в света. Този сезон бранда си поставя за цел да ги подкрепи в най-значимите им спортни моменти, както и да разшири спонсорството си с различни лиги и турнири – в това число Шампионската лига на УЕФА – Жени и ЕВРО 2022 за жени.

Програми: С изграждането на нови младежки спортни програми за жени се цели тяхното насърчаване към спорта. Това включва стартирането на новата академия Breaking Barriers Academy, която да подпомогне промяната чрез предоставяне на учебни ресурси за равенство между половете; устойчиво партньорство с Black Women’s Player Collective и подкрепа на следващото поколение WNBA звезди чрез програмата adidas Legacy.

Като част от проекта, „Impossible Is Nothing“  ще разкаже и историите на жени, които са направили невъзможното възможно, с идеята да вдъхновят и други жени да направят същото. Филмовата поредица I’mPossible на adidas ще стартира на 14 февруари на adidas.com/impossibleisnothing и ще включва участието на волейболистката Tifanny Abreu, баскетболистка Asma Elbadawi, моделът Ellie Goldstein; актрисата HoYeon; бегачката Fatima Ibrahimi; скейтбордистка Momiji Nishiya и инструкторката по йога Jessamyn Stanley.

Следете разговора на @adidas в Instagram, Twitter и Tik Tok

Реклама