Connect with us

Lifestyle

adidas разширява цветовата гама на линията Ultraboost с новите UB22 Colorway

Avatar

Публикувано

на

UB22 Colorway adidas

снимка: ПР

adidas Running представи последното си попълнение към емблематичната линия Ultraboost, с което adidas продължава дългогодишната си кауза да предоставя най-добрите продукти за жени, съобразени спрямо техните нужди.

Лансиран на пазара през декември 2021 г. в лилаво, Ultraboost 22 разширява своята гама с нови пъстри цветове. Базирайки се върху онлайн проучване на база данни с 1,2 милиона снимки на женски ходила, проведено от изследователите Jura, Žabkar & Džerosk (2019) – дизайнерският екип на adidas намира ключови разлики във височината на стъпалото, анатомията на петата и походката при жените. Това провокира изцяло женския екип от дизайнери и разработчици на продукти на бранда да си партнира с бегачки от общността на adidas, за да създадат новия силует Ultraboost 22, който осигурява по-добра възвръщаемост на енергията и предлага 360-градусово прилягане, отговаряйки на изискванията на жените бегачи.

UB22 Colorway

снимка: ПР

Nora Wilimzig, старши продуктов мениджър в adidas, споделя: „След успешното лансиране на Ultraboost 22 на пазара миналата година, сме развълнувани да продължим наследството на линията с нови цветове.“

Advertisement

Следете разговора в Instagram, Facebook и Twitter с @adidasrunning.

Continue Reading
Advertisement