Connect with us

Lifestyle

Air France и KLM стартират есенната си кампания с промоционални цени на полетите

Avatar

Публикувано

на

image0

Френският превозвач Air France стартира своята 10-дневна промоционална кампания Rendez-Vous на 27.09.2022 г. Офертите важат за билети, закупени в периода 27 септември – 6 октомври 2022 г., за пътувания до 31 март 2023 г. Промоционалните билети са за икономична класа за презокеанските полети като тези до САЩ, Канада и Карибите.

Air France предлага полети и до едни от най-атрактивните дестинации в Карибския басейн – Пойнт а Питр, Фор дьо Франс и Сен Мартен.

С френския превозвач, желаещите да посетят Северна Америка, могат да летят на промоционални цени до Ню Йорк, Маями и Лос Анжелис.

Припомнянме, че Premium Economy кабините на Air France на борда на самолетите Airbus A350 разполагат с най-новия модел седалки тип кресло. Те предоставя 96 см. място за краката, а облегалката на седалката се накланя до 124 градуса и е разширена, за да осигури по-голямо уединение. Креслата в икономична класа също отговарят на най-високите стандарти с ширина от 43 см. и 79 см. място за краката. Облегалката е ергономично проектирана, накланя се до 119 градуса и е с подсилени подлакътници.

Повече информация за промоцията може да видите тук: https://wwws.airfrance.bg/information/meilleures-offres/le-rendez-vous-air-france

Advertisement

Нидерландската компания KLM също стартира есенния сезон с кампанията Dream Deals и промоционални цени. Тя стартира на 14 септември и продължава до 28 септември 20 222 г. Офертите важат за полети до 31.03.2023 г., закупени по време на промоцията. Промоционалните билети са за бизнес и икономична класа на дълги разстояния. Любителите на презокенските дестинации могат да обърнат специално внимание на Аруба, Кюрасо, Бонер, Сен Мартан, както и на Ню Йорк, Чикаго, Сан Франциско и Маями.

KLM и Dream Deals предлагат промоционални цени до още над 25 дестинации. Още информация на   https://dream.klm.com/BG_EN

Continue Reading
Advertisement