Открийте ни и в

Lifestyle

Air France и Qantas с повече транспортни възможности между Франция и Австралия

публикувано

на

Air France и Qantas с повече транспортни възможности между Франция и Австралия 139

Клиентите на Qantas и Air France ще имат повече възможности да пътуват между Европа и Австралия, през Азия, след подновеното споразумение между превозвачите. (2)  

Резервации могат да се правят от 5 юни за пътуване от 20 юли 2018 г. Air France ще добави своя код на полетите на Qantas между Хонг Конг и Сидни, Мелбърн и Бризбейн, както и на тези между Сингапур и Сидни, Мелбърн, Бризбейн и Пърт.

Пътниците на Air France ще могат да летят от Сидни до пет града във вътрешната мрежа на австралийската авиокомпания: Канбера, Хобарт, Аделаида, Кейрнс и Дарвин.

Qantas ще добави кода си на полетите, извършвани от Air France между Сингапур и Хонконг и Париж-Шарл дьо Гол, като продължение на полетите от Сидни, Бризбейн, Мелбърн и Пърт.

Пътниците на Air France(3) ще имат достъп до салоните на Qantas в Хонг Конг, Сингапур и Австралия, както и клиентите на Qantas ще могат да се възползват от салоните на Air France в Париж, Хонг Конг и Сингапур.

Патрик Александър, изпълнителен вицепрезидент „Продажби и съюзи“ в Air France-KLM, заяви:

“За нас е удоволствие да възстановим партньорството с Qantas. Благодарение на това споразумение, групата Air France-KLM ще може да предложи възможно най-добрите решения за пътуване на своите клиенти от Европа до Австралия, с връзки в Сингапур и Хонг Конг, две от най-популярните летища в света. Това ново сътрудничество потвърждава желанието на нашата група да се разшири в Азиатско-тихоокеанския регион.”

Алисън Уебстър, главен изпълнителен директор на Qantas International, добавя: “Това е чудесна новина за нашите клиенти, които искат да пътуват до Европа през Азия и имат още възможности да стигнат до Париж. Те ще могат да печелят и точки от честотата на своите полети. Това споразумение отговаря на нашата стратегия за партньорство, за да предостави на пътниците достъп до повече дестинации и по-безпроблемно пътуване”.

  1. Подлежи на сезонни промени
  2. Предмет на правителствени и регулаторни одобрения
  3. Клиенти от бизнес класа, членовете на програмата за лоялност на Qantas Frequent Flyer Platinum One, Platinum и Gold, както и членовете на програмата за лоялност на Air France-KLM Flying BlueClub 2000, Platinum и Gold

Реклама