Открийте ни и в

Lifestyle

Air France подкрепя борбата срещу рака на гърдата

Avatar

публикувано

на

Air France подкрепя борбата срещу рака на гърдата 141

Месец октомври е месец на „Розовата панделка“ – световна инициатива за борба с рака на гърдата

Стюардесите от Air France организират инициативи в подкрепа на тази кауза и за повишаване на информираността. В рамките на асоциацията „Стюардеси срещу рака“ те са създали няколко проекта, насочени към:

  • Предоставяне на информация;
  • Насърчаване на скрининга;
  • Помощ за научните изследвания;
  • Подкрепа на жените, засегнати от рак;
  • Насърчаване на взаимопомощта между засегнатите от рак на гърдата, чрез създаване на дискусионен форум.

Air France предоставя логистична подкрепа на тази асоциация, призната като организация с обществен интерес и подкрепя всички инициативи, осъществени по време на „Месеца на розовата панделка 2017“.

Специален полет до Атланта на 16 октомври

На 16 октомври 2017 г., на полет AF688 от Париж-Шарл дьо Гол до Атланта, ще бъде акцентът на тези действия за повишаване на осведомеността. На изхода за качване на борда на летището, пътниците ще получат розови панделки от персонала на Air France. На борда, стюардесите ще заменят червения си колан с розов. Освен това, всички калъфи за глава на седалките и хартиените салфетки ще бъдат розови. Тези действия илюстрират ангажимента на асоциацията и желанието на Air France да повиши осведомеността сред клиентите.

Инициативи на Air France

През октомври, на  полетите на дълги разсояния на Air France, се продават емблематичните ключодържатели „remove before flight“ на авиокомпанията, носещи логото на асоциацията. Постъпленията от тези продажби ще бъдат дарени от асоциацията на изследователски центрове и различни асоциации, участващи в борбата с рака.

Реклама