Connect with us

Lifestyle

Alcott Strand облече смелчаци на своето официално откриване

Avatar

Публикувано

на

С дръзка кампания „Съблечи се за да те облечем“ отвори врати новият магазин Alcott Strand в търговския и развлекателен център Sofia Ring Mall. Стъпването на италианския бранд в България бе белязано с нестандартно, предизвикателно и щедро модно събитие. То накара всички модни фенове да разчупят рамките на ограниченията. В деня на откриването повече от 50 девойки и младежи дойдоха само по бельо и предизвикаха истински фурор в търговския комплекс. Те търпеливо изчакаха над час и половина на опашка. Модните авантюристи бяха облечени с безплатни дрехи от най-новата колекция на нашумялата марка. Клиентите влезли в първите два часа след откриването на магазина получиха ексклузивна отстъпка от 50%, от цената на всеки артикул.

[media-credit name=“снимки: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]_MG_9721[/media-credit]

Уникалната концепция на модната марка ALCOTT позволява бързото й международно разрастване и отличен прием, сред клиентите по цял свят. В продължение на повече от 20 години, тя е успяла да завладее 9 международни пазара с над 180 магазина.

[media-credit name=“снимки: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]_MG_9715[/media-credit]

ALCOTT обича да трансформира основните тенденции, за да предложи на клиентите си индивидуален стил, с помощта на цветове, настроения и материали, всеки сезон. Марката адаптира тенденциите към нуждите на своите клиенти, създавайки приятни и удобни облекла, като тениски, блузи, бермуди и кецове.

[media-credit name=“снимки: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]_MG_9364[/media-credit]

Модният бранд одобрява социалната еволюция, обръща внимание на новите технологии, на художествените и музикалните тенденции, които могат да бъдат намерени в  колекциите и в дизайна на магазините.

[media-credit name=“снимки: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]_MG_9408[/media-credit]

Марката е популярна по цял свят с интериорни решения, които олицетворяват свободния начин на живот. Модните критици наричат магазините ‘’Revolutionary Concept Store“. Когато клиентът влезе в ALCOTT, започва да усеща модата по забавен, лесен и вдъхновяващ начин. Артикулите са на достъпни цени.

Advertisement

[media-credit name=“снимки: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]_MG_9546[/media-credit]

Европейският  бранд стъпи официално в Sofia Ring Mall. На етаж 2 се намира  новият представителен магазин на марката за България.

Създател на марката ALCOTT е италианската компания Capri. Тя започва с предлагане на дрехи за младите хора. Първият представителен магазин ALCOTT е открит през 1990.  ALCOTT силно вярва, че, предлагайки модерен и достъпен продукт, ще завладее сърцата на младите хора по цял свят.

ZBS GROUP е водещ франчайзьор за територията на Бъкгария на повече от 15 световни марки. Магазините на STRAND предлагат широка гама от дамско, мъжко, детско облекло, обувки и аксесоари. ZBS GROUP предоставя на своите клиенти богат и ексклузивен микс от международни брандове, сред които Alcott, Bossini, Boux Avenue, Broadway NYC, Claire’s, Clarks,  Dazzle, Doppelganger, French Connection, List, M&Co, MO, Next, Oasis, OVS, Shana, Silvian Heach, Smash!, Warehouse и Zippy.

Continue Reading
Advertisement