Открийте ни и в

EDM

Alex di Stefano пристига в България

Avatar

публикувано

на

Alex di Stefano пристига в България 146

снимка: ПР

На 2-ри декември, в столичната Фабрика 126, Tranc3motion посрещат италианският диджей Alex di Stefano. Познат вече на българската публика, родения през 1977г продуцент стартира кариерата си още през 90-те години. Израстнал в музикално семейство, открива любовта към музиката още когато е на 10 години, а веднага след навършване на пълнолетието си, завоюва 3 резиденции в клубове в южна Италия.

Мулти-жанровите му парчета го правят един от най-версатилните и непредсказуеми артисти в електронната сцена. Издава за разнообразни лейбъли като J00F Recordings, Garuda, Subculture, Outburst и много други и бързо печели фенове по цял свят не само в техно средите, но и на силно-популярната транс сцена в днешни дни.

Alex di Stefano пристига в България 147

Специален гост на събитието е най-обичаният български диджей – Ясен Петров. Метрополис легендата е главен виновник за развитието на електронната музика в България през последните 20+ години, не само като организатор на най-масовите събития в страната, но и като част от lineup-ите им.

Съпорт на събитието са местните таланти Vladimiroff, който ще открие вечерта под звуците на тек-хауса, както и Moevv, който ще представи любими psy & classics парчета.

Традицията на Tranc3motion да дава поле за изява на млади таланти продължава, като в специална 2-ра зала същата вечер ще можете да чуете Bobe, Boritch & Gross, които ще представят 8 часа от най-доброто техно.

Билети за събитието се продават само на предварителна продажба: онлайн чрез платформата EpayGo, както и на касите на EasyPay.

Early bird: 25лв до 12 Ноември

Редовни билети: 30лв до 2 Декември

Билет само за Room 2: 10лв

Full Lineup:

ROOM 1:
ALEX Di STEFANO (Italy)
Special guest: JASSEN PETROV (Metropolis)
Vladimiroff & Moevv

The Dark Room (Techno)
Bobe
Boritch
Gross

Реклама