Connect with us

Музика

ALEXA – българката, която покорява Америка

Avatar

Публикувано

на

Съвсем скоро ексклузивно за България младата певица Alexa ще представи песента „Чувствам добре“. Парчето е интернационален проект по музика на Тим Меткалф – продуцент на последния албум на Роби Уилямс и аранжимент на Айс от група Ice Cream.

„С Тим Меткалф сме приятели и излизахме в една компания. Заедно с него и приятели видях с очите си какво е да живееш като рок звезда от 80-те, чувствах се като в биографичен филм за живота на истинска рок звезда“, сподели младата изпълнителка пред дигитално списание “Starlette”.

Не след дълго един от купоните, на които присъстват Alexa и Тим Меткалф се оказва съдбоносен. Младата певица не крие мечтата си да работи, заедно с хитовия продуцент и не след дълго тя се оказва реалност.

„По време на афтър парти по малките часове дочух красивия звук на пиано. Насочих се в посока на звука и видях Тим да свири на него. Свиреше сам в тъмното. Беше много красива мелодия, а и впечатляваща гледка. Започнах да припявам и на него му хареса мелодийката, която се получи. Попяхме си буквално за десет минути и след това се върнахме към партито, но знаехме че имаме идея за ново парче. Така се роди идеята за „Чувствам добре“, сподели още Alexa.

Млада изпълнителка не крие и своите благодарности към българската група Ice Cream, които застават зад нея в този проект. За тях тя споделя, че ако творят в Америка със сигурност ще станат световни звезди.

Очаквайте новия проект на ALEXA „Чувствам добре“ скоро!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement