Connect with us

Музика

Ali Gatie излива сърцето си в “Can’t Let You Go”

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 11

R&B-поп сантименталният изпълнител от Торонто, Ali Gatie, излива сърцето си с  “Can’t Let You Go”, първия сингъл от предстоящия мини албум  The Idea of Her.  След като загатна за него след поразителното внимание от феновете (THE LISNERS), той официално споделя трака, в който се опитва да устои на любовта. Като цяло, това е вълнуващ поглед към мини албума The Idea of Her, който разполага с впечатляващ списък от колаборатори, включително Ty Dolla $ign, Alessia Cara, Tate McCrae и Marshmello. Мини албумът излиза на 26 март чрез Warner Records и е наличен за  предварителна поръчка.

Скоро след като беше номиниран за три канадски награди  Juno (Артист на годинатаАлбум на годината за ‘YOU‘ и  Изборът на феновете), в емоционалната балада “Can’t Let You Go” Ali пее за любов и загуба преди да се впусне към родния си арабски език. Видеото отразява меките нюанси на песента, разкривайки признанията си на черно-бял фон с  танцьори, облечени в коприна. Простичко е, но и въздействащо, като самата песен. “‘Can’t Let You Go’ е за безнадеждния романтик, държащ се за идеята за отдавна избледняла любов“, обяснява Ali. “Написах песента, за да опиша трудностите да продължиш напред и колко невъзможно това изглежда на моменти“.

 Тази уязвима песен се гради на емоционалността на “It’s You” от 2019, която е слушана почти 2 милиарда пъти и е двойно платинено сертифицирана. “Can’t Let You Go” подготвя сцената за The Idea of Her, концептуално вдъхновен опит, който засилва емоцията и свързването, с които Ali Gatie става добре познат, като насочва звученето си в тотално различни посоки.

 Талантът от Торонто прибавя “Can’t Let You Go” към нарастващия списък от любовни хитове, който включва „Lie To Me“ с Tate McRae, “Running on My Mind”, “If I Fall in Love”, “What If I Told You That I Love You” и “Welcome Back” feat. Alessia Cara. За под три години той задминава 3.5 милиарда глобални стрийма, като събира над 19 милиона стрийма за седмица и 11 милиона месечни слушатели в Spotify. Дори с напълно разпродадено световно турне и участие на Coachella, в момента сложено на пауза, той продължава да гради огромна база последователи.

Advertisement