Открийте ни и в

Музика

ALL-IN CREATIVE LAB представят Playground Bar & Stage

Avatar

публикувано

на

ALL-IN CREATIVE LAB представят Playground Bar & Stage 141

Нова обединяваща платформа стъпва на българската музикална сцена с първото си събитие –  ALL-IN CREATIVE LAB. Иновативни, смели и безкрайно нетипични в организацията на музикални събития – това са представителите на една от най-новите промоутърски агенции за електронна и съвременна музика. Креативна лаборатория е създадена от екип утвърдени артисти и представлява поле за изява на музиканти,  диджеи  и визуални артисти.

ALL-IN CREATIVE LAB организира специални събития, концерти и партита с ефектно сценично присъствие в утвърдените столични кубове и в нетипични и нетрадиционни пространства. Артистите, които взимат участие в проектите са  вдъхновени, както от новите технологии и възможности, така и от класическите акустични инструменти и похвати. Не си поставят граници и смело съчетават музикалните стилове, впускайки се в свободни импровизации и формати.

Събитията на ALL-IN CREATIVE LAB са неизменно представени в условията на уютна атмосфера, с качествен саунд, а музикалното пътешествие е  съчетано с уникална визия, осветление и сценография, които предлагат пълно сетивно изживяване за публиката .

Началото на поредицата  ALL-IN събития ще бъде дадено с разтърсващо Drum’n Bass & Dubstep парти на 10 април, петък, на сцената на клуб Playground (Paradise Center) – модерна зала с качествен звук и акустика, с огромен капацитет за гости.

Главни действащи лица, отговорни за саунд взривовете в залата ще бъдат Иван Шопов, който ще ни представи неповторимия проект Balkansky, следван от JamezBongg и CHEAPTRIX, а звездната четворка ще е допълнена от диджей сет-а на Mr.Smiff.

ИВАН ШОПОВ

Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти. BALKANSKY е проектът на Иван Шопов, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви.

JAMEZBONGG

JamezBongg е продуцент и Dj от София, който е част и един от основателите на водещия дъбстеп лейбъл в България – Platform. Започва да миксира през далечната 2004, вдъхновявайки се от различни музикални стилове като UK Urban Hip Hop и Grime. Днес той работи с артисти като Иван Шопов, Рут Колева, Зафая. Повлиян е от стилове като Dubstep/Breakbeat/Grime/Reggae и взризява феновете със специално скреч шоу!

CHEAPTRIX

През 2011г. Стефан Христов а.к.а Мr.Smiff и Кирил Дончев, слагат началото на новия музикален проект – CHEAPTRIX. Музикалните им търсения ги отвеждат в една среда-смесица от някои от любимите им електронни стилове като Dub, Jungle, Drum&Bass, Hip-Hop, Trip Hop, Electro, Ambient… На базата на тези стилове те свободно експериментират, импровизират и доразвиват с нови ефекти, звуци, мелодии и хармонии. Използват също и акустични инструменти(тромпет, глас, перкусии и др.), модулирани през различни ефекти, разчупващи ежедневното ни възприятие за пространство и звук.

MR. SMIFF

DJ и продуцент, когото публиката разпознава с новаторското смесване на различни стилове като: FunK/Hip-Hop/Electro/IDM/glitch/drum&bass/jungle/dubstep/dub/jazz & punk. Mr.Smiff е също и талантлив композитор с няколко самостоятелни албума зад гърба си. Създава музика за театър, късометражно кино и реклами.

Реклама