Connect with us

Кино

All of those voices на Луи Томлинсън ще се завърти в Кино Арена

Avatar

Публикувано

на

Билетите са в продажба от днес

Луи Томлинсън обяви премиерната дата и подробностите за продажбата на билети на дългоочаквания и емоционален документален филм, All of those voices.

В партньорство със 78 Productions, Trafalgar Releasing ще пусне All Of Those Voices в кината по целия свят в сряда, 22 март, само за ограничен период от време. В България, концертът ще бъде показан ексклузивно в Кино Арена в периода 22-25 март, като билетите са пуснати в продажба от днес, 22 февруари. За повече информация и билети, посетете www.kinoarena.com или касите на Кино Арена.

All Of Those Voices е освежаващо суров и истински поглед върху музикалното пътешествие на Луи Томлинсън. Зарязвайки типичния лъскав блясък на документалните филми за знаменитости, този филм дава на публиката интимен и неподправен поглед върху живота и кариерата на Луи. Чрез невиждани досега кадри от домашни филми и достъп зад кулисите до разпродаденото световно турне на Луи 2022, All Of Those Voices предлага уникална гледна точка за това какво е да си музикант в днешния забързан свят.

От върховете на суперзвездата до личната му трагедия, историята на Луи е история на устойчивост и решителност. Филмът изследва пътя му от член на One Direction до солов артист, улавяйки предизвикателствата и триумфите, които определят пътя му. След аплодираното издаване на дебютния му албум „Walls“ и документирането на създаването на оглавилия класациите му албум „Faith In The Future“ от 2022 г., филмът показва онази страна на Луи, която феновете не са виждали досега, докато той се бори с натиска на славата и тежестта на собствения си глас. Режисиран от Чарли Лайтънинг, режисьорът на клипа на популярната песен As It Was, All Of Those Voices е история за силата на себеоткриването и смелостта, която е необходима, за да бъдеш верен на себе си. С акцент върху честността и уязвимостта, този филм е освежаващо земен поглед върху живота на музикант, улавящ борбите и триумфите в реалния живот на човек, който отказва да бъде заглушен от чужди очаквания.

Advertisement

„Това е нещо, върху което работя от години, наистина съм развълнуван най-накрая да го споделя със света. Казвал съм го милиони пъти, аз съм голям късметлия да имам най-големите фенове, които един артист може да си пожелае и исках да разкажа историята си със собствени думи.“, споделя Луи Томлинсън.

„Ние сме развълнувани да си партнираме с Луи и неговия мениджърски екип, за да представим невероятната му история в кината по целия свят. Продължителният успех на Луи след One Direction е вдъхновяващ и ясно показва неговия глобален обхват като изпълнител. Очакваме да съберем феновете, за да отпразнуваме живота и работата му, на големия екран, този март.“, коментира Марк Алънби, главен изпълнителен директор на Trafalgar Releasing

Continue Reading
Advertisement