Открийте ни и в

Музика

„All We Got на Robin Schulz (feat. Kiddo)“ на #1 в Официалната европейска еърплей класация!

Avatar

публикувано

на

"All We Got на Robin Schulz (feat. Kiddo)" на #1 в Официалната европейска еърплей класация! 141

 снимка: ПР

“All We Got (feat. Kiddo)” е на #1 в Официалната европейска еърплей класация!

Трябва да се справим с това, с което разполагаме – което звучи като общ факт в нормално време не изглежда като даденост в щурата 2020 година. В новата песен  “All We Got“, Robin Schulz улавя смисъла на това да полагаш усилия през всеки ден в тези дни. Обединявайки се с шведската изпълнителка-автор на песни Kiddo, той изпраща силно съобщение за превръщането на мрака във великолепие.

“Trying my best but hey I’m just a human”, пее Kiddo, признавайки, че животът й стоварва проблемите си.  “Lock me out of this life institution / I am angry and high on illusions”, тя изглежда раздвоена между мечтите и чувството за незначителност и уязвимост, чудейки се: “so where’s the love”? Robin Schulz е щастлив да предложи оживено пиано и динамични акорди, продуцирането му връща куража, решителността и жаждата за живот, които ни липсват напоследък: “Dreaming ‘bout a revolution in our minds”, припевът ни напомня, че промяната започва с нас. “If it’s what we got / Then why not give it all we got”. Нека се осмелим да мечтаем свободно отново!

Говорейки за новия сингъл, Robin споделя: “Когато чух демото на ‘All We Got’ за първи път, веднага се влюбих в уникалния глас на Kiddo и съобщението на песента. След дълга работа и усъвършенстване съм много развълнуван, че накрая излиза“. Kiddo допълва: “Харесвам горчиво-сладкия магически Robin и направихме това за настоящата ситуация. Във времена като тези се съмняваш, оценяваш и искаш да направиш най-доброто с това, което имаш. Ако имаме това, защо не дадем всичко.”

Видеото към “All We Got” е заснето в Букурещ, Румъния, и разказва история за съперничество и приятелство между две гимнастички, в техните роли двете професионални гимнастички Olivia Cimpian (бронзов медалист на Европейското младежко първенство през 2016 и четири пъти румънска шампионка при младежите през 2016) и Andrada Craciun (fбивш член на румънския младежки национален отбор).

“All We Got“ следва най-скорошния сингъл на Robin Schulz most, “Alane”, който се оказа пореден успех да германския супер DJ/продуцент. Песента стигна до #6 в официалната класация за сингли на Германия, #3 в европейската еърплей класация и в топ 100 в Spotify Global. Златно сертифициран трак в Германия и Франция, “Alane” се допълва към впечатляващата колекция от 275 златни, платинени и диамантени награди в 30 страни. KIDDO е позната от предишни сингли, като “Drunk & I Miss You“, “Bang My Head” и “Coming Down“. Като един от най-вълнуващите и креативни автори на песни в Швеция – с приноси за артисти като  John Newman, Dagny, Yellow Claw и Icona Pop – позитивният артист разделя времето си между появите като комикс герой и като себе си за сесии на живо.

Реклама