Открийте ни и в

Музика

Alok и VIZE в колаборация с Alida

публикувано

на

Alok и VIZE в колаборация с Alida 137

Бразилският артист, Alok, е в добра форма през последните месеци, като наскоро се превърна в най-стриймвания бразилскиартист в света, с над 2.7 милиарда стрийма само в Spotify. Сега той приветства германския хитмейкър, VIZE, към лейбъла си CONTROVERSIA в свръх закачливата колаборация ‘Love Again’, включваща вокалите на специалистката в електронната музика, Alida.

И двамата артисти са опитни в оформянето на глобални триумфални парчета, като Alok прави хитове от вида на ‘On & On‘ и ‘Party On My Own, а  VIZE е известен с парчета, като ‘Paradise‘ и ‘Never Let Me Down‘ feat. Tom Gregory. Alida също е работила по многобройни световни хитове, като In Your Eyes’ с Markus Schulz, който събра 210 милиона стрийма в Spotify.

Песента ‘Love Again’ е водена от игрива мелодия още от началото. Вокалите на Alida  бързо поемат водещата роля и отрано нагласят огнения тон.

Барабаните бавно проправят пътя си, умело изграждайки очакване към падането. Бас линия и професионално нагласен вокал се комбинират, за да създадат най-добрия ефект, убеждавайки се, че ‘Love Again’ ще вдъхне усещане, фино балансирано между радио хит и химн за дансинга. В резултат, ‘Love Again’ показва изобилие от таланти, точно каквито бихте очаквали от комбинация между двама артисти в един успешен, майсторски трак.

Реклама