Открийте ни и в

Музика

Anastacia: “Музиката е всичко и преди всичко!”

публикувано

на

Anastacia: "Музиката е всичко и преди всичко!" 139

Концертът на американската поп икона Anastacia на 16 април 2015 година бе безспорно едно от водещите музикални събития тази пролет. Турнето по повод последния й албум Resurrection е повода и за първата визита на талантливата дама в България по покана на Loud Concerts.

Аnastacia обеща да вдигне на крака феновете си с песни и го направи. Рокдивата изпълни не само любимите хитове на почитателите си сред които и емблематичните за нея парчета “Left outside Alone”, “Heavy on My Heart”, “One day in your life”, “Sick and Tired”, но и представи и песни от последния си албум като “Lifeline” и “Stupid Little Things”, а също и няколко есктравагантни кавъра на класически парчета като “Back in Black” и “Sweet Child of Mine”.

Anastacia е продала 34 милиона албума, реализирани от дебютния ѝ албум “Not That Kind” през 2000 г. Тя е известна със своя дрезгаво-звучащ глас и силни текстови композиции.  Има зад гърба си вече 6 студийни проекта, като най-голяма популярност в България добива с албума “Freak of Nature”.

Преборила една от най-коварните болести на нашето време, атрактивната певица нито за миг не спря да дава всичко от себе си не само като изпълнител, но и като човек и не веднъж подчерта благодарността си към феновете, които я подкрепят от самият й старт.

Anastacia продължава своето Resurrection турне, а ние се надяваме много скоро да я видим отново.

Реклама