Connect with us

Музика

Anastacia: „Музиката е всичко и преди всичко!“

Avatar

Публикувано

на

anastacia anastacia 2867681 1480 1000

Концертът на американската поп икона Anastacia на 16 април 2015 година бе безспорно едно от водещите музикални събития тази пролет. Турнето по повод последния й албум Resurrection е повода и за първата визита на талантливата дама в България по покана на Loud Concerts.

Аnastacia обеща да вдигне на крака феновете си с песни и го направи. Рокдивата изпълни не само любимите хитове на почитателите си сред които и емблематичните за нея парчета „Left outside Alone“, „Heavy on My Heart“, „One day in your life“, „Sick and Tired“, но и представи и песни от последния си албум като „Lifeline“ и „Stupid Little Things“, а също и няколко есктравагантни кавъра на класически парчета като „Back in Black“ и „Sweet Child of Mine“.

Anastacia е продала 34 милиона албума, реализирани от дебютния ѝ албум „Not That Kind“ през 2000 г. Тя е известна със своя дрезгаво-звучащ глас и силни текстови композиции.  Има зад гърба си вече 6 студийни проекта, като най-голяма популярност в България добива с албума „Freak of Nature“.

Преборила една от най-коварните болести на нашето време, атрактивната певица нито за миг не спря да дава всичко от себе си не само като изпълнител, но и като човек и не веднъж подчерта благодарността си към феновете, които я подкрепят от самият й старт.

Anastacia продължава своето Resurrection турне, а ние се надяваме много скоро да я видим отново.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement