Открийте ни и в

Музика

Anitta разкри чисто нов сингъл “Faking Love“

Avatar

публикувано

на

Anitta разкри чисто нов сингъл “Faking Love" 141

Завърнала се с още един химн, бразилската глобална супер поп звезда Anitta разкри чисто новия си сингъл, озаглавен “Faking Love“ featuring Saweetiе. У нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Warner Records.

В трака тропически бийт бързо набира инерция с пляскане на ръце, когато  Anitta признава, “I’ve been faking love with you”. Тя се оповава на карибски ритъм и стил преди да се появи и мултиплатинения феномен и най-добра приятелка  Saweetie с дързък куплет. Песента стои като най-новия сингъл на английски език от Anitta и показва отново дълбините на динамичния й глас. За визуализацията Anitta привлече базираното в Лос Анджелис режисьорско дуо Bradley & Pablo [Dua Lipa, Rosalia]. С дръзка концепция и много стилно изпълнение, видеото незабавно пленява и бързо ви понася в играта. Очаквайте официалното видео тази вечер в 22:00 ч.

Anitta продължава да съсича и блести по-ярко от всякога. Наскоро тя излезе на централната сцена на  Latin Music Week на Billboard за детайлно интервю и написа история като първия бразилски артист с изпълнение на MTV VMAs тази година.

Anitta възпламени 2021 с глобалния хит “Girl From Rio”. До момента той е събрал  100 милиона тотални стрийма и 35 милиона гледания в YouTube в музикалното видео. Той отбеляза първия дебют в кариерата й в еъйрплей класацията на Top 40 Radio. След това , Variety разговаряха с нея в дълбочина и предсказаха, че “всички знаци сочат към пробив на английски език“. 

Anitta представи “Girl From Rio” в Today Show по on NBC и  Jimmy Kimmel LIVE! по ABC. Тя излезе на сцената и на първото някога специално телевизионно издание на Latin GRAMMY® Celebra: Ellas Y Su Música по Univision.  “Girl From Rio” предизвика широко признание, а  Billboard провъзгласиха, че Anitta разбира как да завърти класическа мелподия на пръста си, но влага достатъчно отношение в трака да го превърне в свой“, а Rolling Stone написаха, “Тракът показва Anitta в собствена интерпретация на бразилската боса нова класика”. А V Magazine предвидиха, че “Влиянието и фен базата на Anitta  вече достигат надлъж и нашир, а новото й издание трябва да даде голям тласък“.

Anitta в момента полага последните нотки по дебютния си албум с Warner Records и мениджмънта й от S10 Entertainment.